Prea grabita pentru manichiura? Acum ai la dispozitie un cocteil-bar dedicat

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 00:00
4564 citiri
Prea grabita pentru manichiura? Acum ai la dispozitie un cocteil-bar dedicat

Barul de manichiura este locul ideal pentru zilele aglomerate, cand esti atenta la ceas cu fiecare miscare, dar iti doresti ca unghiile tale sa arate impecabil cu orice pret. Aici poti veni fara programare, vei fi servita cu un cocteil si gustari sanatoase, si vei pleca mai mult decat incantata.

Pe langa barul cu cocteiluri, cafele si gustari sanatoase, poti achizitiona produse aflate in exclusivitate in Romania, precum oja semipermanenta de la Nailic (Polish Nail), manichiura Velvet, Caviar, sau oja pe baza de apa Suncoat.

Primul astfel de "nail bar" s-a lansat saptamana aceasta in Bucuresti, urmand indeaproape tendintele din State, dar si din Paris, Londra sau Berlin.

"Aici poti avea o 'manichiura fara programare', in drumul tau spre intalniri te poti apoi sa bei ceva proaspat si sa pleci cu o manichiura impecabila. Zona in care se afla salonul este strategic aleasa, tocmai pentru a facilita accesul usor din zonele de business ale capitalei (Floreasca, Dorobanti, Pipera)", ne-a declarat Raluca Rasadean, owner Rouge Nail Bar.

Rucsandra Hurezeanu, una dintre femeile de afaceri care s-a regasit target-ul femeii mereu grabite dar si preocupate de ingrijirea sa

Ideea unui "bar de manichiura" ii apartine Rucsandrei Hurezeanu si a fost pusa in practica de catre Raluca Rasadean.

"Barul de manichiura vine in intampinarea femeilor grabite care au grija atat de proiectele profesionale, dar si de aparenta lor. Pentru ca stilul de viata agitat al capitalei nu permite momente dese de relaxare, iar unghiile ingrijite sunt, pe langa placere, o necesitate a femeilor atente cu felul in care arata, acest loc eficientizeaza timpul si ii ofera un plus de calitate", sustine Raluca Rasadean.

"Sa ai grija de business-ul tau inseamna sa ai grija si de felul in care arati, pentru ca acesta reprezinta prima reflexie a oricarei interactiuni. Unghiile sunt un detaliu important, poate chiar acel detaliu care astazi iese tot mai mult in evidenta datorita noilor tehnologii, cand mainile sunt din ce in ce mai mult la vedere", a adugat aceasta.

De ce Rouge Nail Bar?

"Rouge" este culoarea feminitatii, ne-a explicat Raluca Rasadean. "Rouge poate fi acel accesoriu ce completeaza si pune in valoare o intreaga tinuta, un simplu ruj de buze ori oja aplicata pe unghii. Rouge te scoate din impas atunci cand nu stii ce sa alegi, atunci cand te grabesti si vrei sa nu ai o tinuta banala. I-am spus Rouge si nu Red, tocmai pentru a intregi o experienta feminina, pariziana, data fiind si asocierea barului cu scoala profesionista de manichiura din Paris - Manucurist".

Mai departe, regula este "Manichiura fara programare", de unde si numele de Bar. Filozofia Rouge Nail Bar este ca fiecare serviciu de manichiura trebuie sa fie un moment unic, privilegiat, executat cu un inalt nivel de tehnicitate si o intelegere perfecta a asteptarilor clientilor.

"Este un concept ce vine in intampinarea femeilor mereu grabite, dar si a barbatilor atenti cu ingrijirea mainilor. Aici fiecare client are la dispozitie un bar sofisticat de care se poate bucura in timpul unui tratament (manichiura, pedichiura ori spa). Conceptul eficientizeaza timpul si ii da valoare", concluizoneaza ownerul barului de manichiura.

Conceptul de nail bar, tot mai popular

Conceptul de 'nail bar' se bucura de popularitate foarte mare in capitalele lumii precum Paris, Londra, Berlin.

"In Romania, desi au fost cateva incercari de implementare a conceptului, ideea nu a trecut de aria unui salon de infrumusetare. La Rouge Nail Bar se pune la fel de mult accent pe profesionalismul personalului trainuit Manucurist, cat si pe serviciule de catering. Un barman va sta permanent si va servi clientii cu aceeasi atentie ca in barurile urbane sofisticate", completeaza Raluca Rasadean.

#bar manichiura Bucuresti, #primul nail bar Bucuresti, #manichiura fara programare, #Rouge Nail Bar Bucuresti , #Frumusete