Piele perfecta, indiferent de varsta: Ce optiuni ai?

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 00:00
3509 citiri
Piele perfecta, indiferent de varsta: Ce optiuni ai?

Imperfectiunile pielii generate de varsta, acnee sau fluctuatii in greutate pot fi indepartate in trei sedinte de radiofrecventa. Practic, tratamentul incalzeste pielea in profunzime fara sa produca arsuri, iar reactia naturala a pielii este de a produce colagen.

Astfel, gatul, spre exemplu, una din zonele care intotdeauna iti va trada varsta, va avea un aspect mai intinerit. Tratamentul este eficient si pentru brate, abdomen, coapse si spatele piciorului, spun specialistii.

Rezultatele incep sa se vada dupa primele trei sedinte, iar dupa sase sedinte (numarul "magic" recomandat de medici) celulita si vergeturile dispar. Tratamentul dureaza numai 20 minute, nu e dureros si nu are efecte secundare.

Business24 iti recomanda in acest weekend acest tratament non-invaziv care poate fi folosit pe orice parte a corpului unde pielea este lasata, fara efecte adverse si fara anestezie.

Pe langa consolidarea zonelor cu piele lasata, tratamentul te poate scapa si de riduri, cicatrici, vergeturi si celulita.

Cum reuseste asta?

"Fortand" fibrele de colagen sa genereze fibre elastice.

Pentru celulita si vergeturi medicul foloseste modul de lucru unipolar (incalzire pana la 20 de milimetri profunzime), in trimp ce pentru reducerea ridurilor si flexibilizarea pielii el foloseste modul de lucru bipolar, ce incalzeste la 2-8 milimetri adancime.

"In functie de modul de lucru folosit (unipolar sau bipolar) se incalzeste mai profund sau mai superficial dermul si tesutul subcutanat adipos. Unda de frecventa emisa unipolar actioneaza la 20 de milimetri sub piele, contracta fibrele de colagen si formeaza fibre elastice noi. Unda de frecventa bipolara patrunde aproape de suprafata pielii (6 milimetri), imbunatatind vizibil textura cutanata", ne-a explicat Vanessa Dragan, repreznentant Miko Med, clinica specializata in astfel de servicii, cum functioneaza aparatul numit Accent XL.

Cum decurge tratamentul?

Zona tratata se incalzeste si se inroseste in timpul tratamentului si uneori aproximativ doua ore dupa tratament, ne-a spus specialistul.

Senzatia de caldura locala este comunicata medicului in timpul tratamentului pe o scara de la unu la cinci in timpul tratamentului: unu inseamna "usor cald", cinci inseamna "frige". Medicul monitorizeaza parametrii de lucru si tratamentul se incheie cand acestia sunt atinsi. Specialistii te sfatuiesc sa nu expui zona la aburi sau la soare in ziua tratamentului pentru a evita hiperpigmentarea.

Platforma foloseste radiofrecventa pentru prima data in dermatologie

Tratamentul foloseste pentru prima oara in dermatologie undele radio, sustine Vanessa Dragan, care explica faptul ca, la Clinica Miko Med, procedura este efectuata de personal medical atestat ALMA LASER.

#tratament piele lasata, #indepartare riduri, #tratament probleme piele , #Frumusete