Migdalele, un rasfat pentru piele

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 00:00
2576 citiri
Migdalele, un rasfat pentru piele

Ingrijeste-ti pielea zilnic, si vei vedea ca fiecare strangere de mana va fi mai ferma si mai increzatoare. Pentru a afla care este ritualul corect de ingrijire, Business24 a apelat la specialistii in domeniu si a cerut cateva sfaturi pentru tine.

Sa ai grija de frumusetea corpului tau trebuie sa fie o adevarata placere, spun specialistii de la L'Occitane. Cu produsele din extract de migdale, acest ritual poate deveni un obicei sanatos pentru pielea ta.

De la invelis pana la miez, specialistii au analizat cu atentie fiecare componenta a migdalei, ajungand astfel sa descopere o proprietate particulara a proteinelor continute de acest fruct, si anume cea de a oferi fermitate si elasticitate pielii.

Pentru a avea o piele frumoasa, supla si luminoasa L'Occitane recomanda: uleiul de baie hidratant, laptele concentrat pentru fermitate, lotiunea de corp, uleiul pentru suplete si fermitate, si uleiul tonifiant. Toate din extract de migdale.

Care este efectul concret al migdalelor asupra pielii?

Floarea de migdal este bogata in flavonoide cu rol drenant. Flavonoidele sunt compusi care se gasesc in fructe , legume, etc. Acestea sunt distribuite in plante avand rol de protectie fata de microbi si insecte.

Flavonoidele existente in floarea de migdal au rolul de a drena reziduurile din tesuturi. Lipsa efortului fizic determina de cele mai multe ori ingreunarea circulatiei limfatice si slaba circulatie a sangelui.

Astfel organismul acumuleaza din ce in ce mai multa apa, celulele degenereaza, pielea se lasa, ducand la dezvoltarea celulitei prin umflarea celulelor grase. Aici intervin flavonoidele care, prin rolul lor drenant , ajuta la eliminarea toxinelor si bacteriilor, favorizand microcirculatia.

Migdalele au un rol foarte important in ceea ce priveste pielea. L'Occitane foloseste de la migdale uleiul de migdale care hraneste si hidrateaza pielea, proteinele din migdale care dau fermitate, extractul de migdala care ajuta la intinderea pielii, laptele de migdale care catifeleaza, samburii de migdala care exfoliaza delicat pielea si extractul de floare de migdal care are rol in eliminarea toxinelor din tesuturi.

Mainile sunt primele care ne recomanda, inca de la strangerea de mana. Ce recomandati pentru o ingrijire cat mai corecta a mainilor?

Pentru ca mainile sunt zone ale corpului expuse factorilor nocivi din mediul extern si extrem de solicitate, trebuie sa avem grija, pentru a avea o piele frumoasa si sanatoasa.

In primul rand folosim un sapun cu o baza blanda de curatare.

Datorita bazei de curatare din plante, acest sapun curata delicat fara a usca pielea.

Sapunul L'Occitane cu extract de migdale contine particule din samburi pisati de migdale, pentru o exfoliere delicata. Dupa utilizare pielea ramane curata si catifelata.

Apoi aplicam crema de maini cu extract de migdale care hidrateaza si catifeleaza pielea mainilor, datorita combinatiei de ingredienti active cum ar fi, laptele, uleiul si proteinele de migdale. Iar extractul de floare de migdal imbunatateste microcirculatia sangelui iar mainile devin vizibil mai frumoase.

Decolteul la o tinuta business nu trebuie sa fie adanc, insa pielea pe care o expunem trebuie sa aiba un aspect sanatos, inclusiv in zona gatului. Ce recomandati pentru aceasta zona a corpului?

Ingrijirea gatului, ca si a decolteului, incep o data cu primele impulsuri de a fi atente cu tenul, pentru a ne bucura de o infatisare frumoasa in timp.Una dintre modalitatile in care putem avea un gat si decolteu sanatos este folosirea unor produse de curatare blande, hidratante care sa nu agreseze pielea, apoi aplicarea cremei de fata pe care o utilizati zilnic.

O alta modalitate pentru a mentine si ameliora aspectul pielii este masajul, deoarece ajuta la stimularea microcirculatiei si la drenajul limfatic.

Astfel pielea arata mai ferma, mai stralucitoare si cu aspect tanar pentru mai mult timp.

Cum aplicam un masaj anticelulitic corect, atunci cand nu avem timp sa ne programam la o sedinta profesionista? Ce produse folosim? Care sunt cremele care indeparteaza cel mai eficient celulita?

Masajul anticelulitic este considerat una din cele mai eficiente metode de a trata o problema ce afecteaza majoritatea femeilor si anume celulita. De aceea, pentru ca gelul anticelulitic sa aiba rezultate maxime, trebuie aplicat impreuna cu un masaj adecvat timp de 15 minute.

Executat corect si regulat, masajul anticelulitic ajuta atat la eliberarea grasimilor din tesuturi, cat si la redarea elasticitatii pielii, imbunatatind totodata aspectul estetic.

Masajul anticelulitic se executa pe zonele care sunt predispuse formarii tesutului adipos si anume: coapse, fese, abdomen, picioare.In efectuarea masajului se pot folosi diverse dispozitive de masaj, incepand masajul de la glezne si urcand usor spre coapse si solduri.

Masajul coapselor: folosind ambele maini, cu una se intinde pielea si cu cealalta se aplica gelul anticelulitic de la genunchi pana la solduri, mai intai pe partea din fata apoi pe partea din spate, apasand usor.

Masajul feselor: se aplica gelul anticelulitic cu miscari circulare si impingand pielea in sus, masand energic in acelasi sens.

Masajul taliei si abdomenului: se aplica gelul in sus , pana spre coaste, apoi executand cu toata palma miscari circulare asupra abdomenului in sensul acelor de ceasornic.

Cele mai eficiente produse impotriva celulitei sunt cele care au la baza cafeina, silicium iedera deoarece acestea ajuta la eliberarea grasimilor din tesuturi.

Un produs anticelulitic foarte eficient este L'Occitane Gelul anticelulitic cu extract de migdale. Acest gel crema foarte proaspat, non-gras, nelipicios patrunde rapid in piele si combate in mod activ celulita, subtiind si oferind fermitate atat la nivelul coapselor cat si al feselor.

Chiar au efect gelurile anticelulitice pentru o femeie care nu are foarte mult timp pentru sport?

Utilizarea produselor de ingrijire corporala in mod corect si anume, acestea trebuie aplicate de doua ori pe zi, timp de 4-6 saptamani, prin masaj circular, de preferinta acest masaj se poate realiza cu un dispozitiv special, va duce la imbunatati microcirculatiei si va reda pielii aspectul neted.

De asemenea, hidratarea joaca un rol foarte important, este absolut necesar sa bem cei 2 litri de apa zilnic.

Toate acestea, insotite de un stil de viata cat mai sanatos si de o alimentatie adecvata vor duce la rezultate vizibile in ceea ce priveste calitatea pielii si eliminarea aspectului inestetic de "coaja de portocala".

Cum putem "sculpta" forma corpului utilizand doar o crema?

L'Occitane a creat un produs inovator care ajuta pielea sa-si recapete fermitatea si in acelasi timp sa ajute la eliberarea grasimii din tesuturi. Este vorba despre L'Occitane Shaping delight Tratament pentru remodelare corporala cu extract de migdale.

Acest gel fresh pentru masaj patrunde imediat in piele si contribuie la redefinirea si resculptarea siluetei. Se aplica de doua ori pe zi pe tot corpul impreuna cu un masaj usor de jos in sus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ingrijire maini, #ingrijire corp, #produse ingrijire migdale , #Frumusete