Meniu spa de iarna! Cum te poti relaxa inainte de marea petrecere

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
2327 citiri
Meniu spa de iarna! Cum te poti relaxa inainte de marea petrecere
Relaxare la spa

Pe multi dintre noi petrecerea de Revelion ne prinde obositi si stresati, dupa maratonul infernal al pregatirilor. Efectele acestor stari pot fi evitate daca va rezervati o zi de relaxare binemeritata la spa. In acest sens, specialistii va recomanda un meniu croit perfect pentru ajunul Anului Nou.

Deopotriva femeile si barbatii isi doresc sa straluceasca, sa arate minunat si sa se simta bine in momentul in care ciocnesc paharul de sampanie in noaptea dintre ani.

Pentru a contracara efectele stresului dinaintea acestei frumoase clipe, cei mai destepti dintre noi isi aloca o zi de relaxare la spa.

"In aceasta perioada, avem oaspeti care petrec cateva ore bune la noi, oferindu-si momente de liniste, timp pentru a-si odihni corpul si mintea, mai ales dupa aceasta perioada agitata de dinainte si de dupa sarbatorile de iarna", a declarat pentru Business 24 Aniela Minu, director de marketing si vanzari la Eden Spa, cel mai cunoscut centru de acest gen din Romania. "Oaspetii care trec pragul locatiilor noastre, fie ca sunt in Bucuresti la Day Spa-ul din Primaverii fie ca sunt oaspeti in Hotel la Sibiu, sunt barbati si femei preocupati de propria sanatate, care doresc sa se simta si sa arate bine si investesc in acest scop".

Cocktail de rasfat si relaxare

Pentru a ne simti minunat la petrecerea de Revelion, Aniela Minu ne recomanda sa incepem cu unul dintre cele mai populare oferte din meniul de iarna al spa-ului: luxury gold & caviar facial treatment, sau tratamentul facial cu aur si caviar.

In 75 de minute, fata dumneavoastra va fi mai stralucitoare si luminoasa, tratamentul avand efect de filler instant.

"Este un rasfat special pentru zilele de sarbatoare, adresat doamnelor care vor sa arate mai bine ca oricand. Datorita ingredientelor speciale, tenul va arata mai tanar si plin de vitalitate", mai spune reprezentantul Eden Spa.

Pretul acestul tratament este de 450 de lei, insa in aceasta perioada puteti beneficia de un discount de 25%.

O alta metoda placuta si utila pentru a va pregati pentru noaptea de Revelion este sa treceti prin ritualul Tranguility Flavour.

"Prin acest ritual oaspetele nostru redobandeste starea de bine si echilibrul printr-o suita de terapii cu iz de de lavanda sau turta dulce. El poate alege aroma preferata pentru exfolierea corporala, impachetarea calda si masajul de relaxare! Corpul va fi pregatit, hidratat pentru a face fata frigului si efectelor nocive ale acestuia", mai spune Minu.

Ritualul dureaza 120 de minute si are pretul redus de la 300 lei, la 225 lei.

Si pentru ca ingrijirea sa fie completa, puteti incerca o pedichiura Hot Stone Gngerbread, un ritual complet de ingrijire al picioarelor desavarsit de masajul relaxant cu pietre calde.

Acesta este un tratament extrem de potrivit pentru aceasta perioada din an, anuland efectele traumatizante ale temperaturilor scazute si ale incaltarilor. Imbunatateste circulatia periferica, reduce senzatia de greutate si oboseala a picioarelor.

Ritual dureaza 75 de minute si are pretul cu discount de la 175 lei, la 131 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tratament spa, #pregatiri revelion, #eden spa bucuresti, #terapie spa, #pedichiura hot stone, #masca aur , #Frumusete