Make-up review: Tu ce ruj folosesti?

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:00
4463 citiri
Make-up review: Tu ce ruj folosesti?

Rujul rosu este, fara doar si poate, un must pentru orice femeie. Este, in continuare, considerat cel mai sexy "accesoriu" pentru o femeie, fie ca vorbim de un machiaj pentru o seara speciala sau pentru unul de zi. La moda sunt si culorile stralucitoare - orange, lila, fucsia.

Am ales trei produse care promit o rezistenta foarte buna pentru a le analiza si a te ajuta sa alegi produsul potrivit pentru tine:

Max Factor - Lipfinity

Foto: maxfactor.co.uk

Este o crema colorata de buze care promite o rezistenta indelungata de 24 ore, ceea ce nu este foarte departe de adevar. Rujul se aplica pe buzele uscate, trasand conturul cu un creion in aceeasi nuanta ca rujul in prealabil, dupa care se umplu buzele. Este bine sa trasezi conturul inainte deoarece odata aplicat, rujul se curata foarte greu.

Lipfinity are un ambalaj foarte elegant, suplu, de culoare neagra cu o banda aurie la mijloc pe care este inscriptionata cu negru firma Max Factor. In pachet vine cu un balsam foarte hidratant pe care trebuie sa il aplici peste crema colorata, dupa ce aceasta s-a uscat. Balsamul da un luciu placut buzelor si le hidrateaza pe o perioada indelungata.

Pot spune ca aceasta crema colorata de buze este cel mai rezistent produs de buze pe care l-am incercat. Incantator este ca are o paleta larga de 21 de nuante, unele dintre ele foarte naturale, altele foarte aprinse si cel mai placut este ca nu usuca foarte tare buzele. Comparativ cu alte produse rezistente la transfer, senzatia dupa indepartare nu este atat de neplacuta, iar hidratarea imediata a buzelor rezolva problema.

NYX Butter Lipstick

Foto: pursebuzz.com

Descrierea oficiala a rujului spune ca produsul este ruj untos, hidratant, cu o textura delicate de satin, combinata cu pigmenti bine saturati ce ofera un finisaj echilibrat buzelor. De asemenea promite o rezistenta buna si vine in 22 de nuante luxuriante.

Dupa cateva teste, parerea mea este ca linia rujurilor Nyx Butter Lipstick prezinta atat avantaje, cat si cateva dezavantaje. Unul dintre dezavantaje este ca formula nu isi pastreaza consistenta in toata colectia, astfel ca nuantele cele mai deschise au un aspect laptos pe buze, transparenta mare, ceea ce poate displacea multora dintre noi. Se potrivesc mai bine persoanelor cu tenul foarte deschis, care au buze foarte putin pigmentate, caz in care aceste nuante apar in nuanta nude.

In mod contrar, nuantele mai inchise sunt foarte pigmentate si hidratante, iar rezistenta pe buze este destul de indelungata, de aproximativ 4-5 ore. Un truc pentru a rezista cat mai mult pe buze este folosirea creionului de buze inainte de aplicarea rujului, tapotarea rujului si apoi reaplicarea acestuia in 2 sau 3 straturi.

Ambalajul rujului are un aspect ieftin, insa partea buna este ca mijlocul acestuia este transparent, asadar poti vedea cu usurinta culoarea rujului fara sa il deschizi, un mare plus din punct de vedere igienic. Avand in vedere pretul redus, este un produs foarte bun pe care il recomand pentru ca hidrateaza foarte bine buzele fara sa se intinda si pentru ca nuantele mai inchise sunt pigmentate.

Revlon Colorstay Ultimate

Foto: vanityrouge.com

Producatorul afirma ca acest ruj reda dintr-o singura aplicare culoare buzelor tale, ce va persista pana la 12 ore, fara retusari chiar si dupa masa. O formula inovatoare combina tehnologia Colorstay cu un complex de ultrahidratare, ce nu lasa buzele sa se usuce.

Nu sunt in totalitate de acord cu aceasta descriere deoarece rujul are o formula destul de lejera, prin urmare, pentru a obtine un efect mai opac de ruj, trebuie aplicat in mai multe straturi. La inceput arata foarte glossy, insa dupa o ora devine mat si pateaza buzele.

Are o rezistenta destul de mare la transfer, lasa urme reduse pe recipientele de baut, insa in timp devine lipicios si inconfortabil la purtare.

Este un ruj destul de scump, desi nu este o marca profesionala. Avand in vedere pretul si senzatia de discomfort dupa cateva ore de la aplicare, nu as reachizitiona acest produs.

Articol realizat de Cristina Vasilache make-up artist profesionist.

Cristina Vasilache este make-up artist cu o experienta de peste 3 ani in domeniu. Realizeaza machiaje de zi, de seara, de mireasa si machiaje glamour.

#revieu make up, #review rujuri, #review Max Factor Lipfinity, #review NYX Butter Lipstick, #review Revlon Colorstay Ultimate , #Frumusete