Liftingul de weekend: Solutii rapide cu dr. Adriana Fratilescu

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 00:00
6504 citiri
Liftingul de weekend: Solutii rapide cu dr. Adriana Fratilescu

Liftingul de weekend ar putea fi solutia ta, daca intalnirea cea mare s-a reprogramat pentru saptamana viitoare. Nu mai ai timp nici de interventii chirurgicale, nici de tratamente cu laser, dar acum ai la indemana tratamentul minim invaziv, "de weekend".

"Liftingul de weekend se poate realiza in doua moduri: fie se trateaza ridurile faciale si se corecteaza volumetria faciala cu ajutorul microinjectarilor cu toxina botulinica si acid hialuronic, fie, daca lasarea pielii de la nivelul fetei este destul de vizibila si pacienta are in jur de 40 ani, se poate ridica pielea cu ajutorul unor fire speciale care inserate sub piele o ridica si o intinde.

Firele sunt introduse prin niste orificii milimetrice in zone care sunt ascunse vederii. Rezultatul este rapid si durabil si nu necesita o perioada lunga de recuperare", a declarat doctor Adriana Fratilescu, manager Perfect Lines, clinica specializata in astfel de servicii.

Adriana Fratilescu este medic specialist chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva cu numeroase supraspecializari in strainatate in cele mai noi si moderne tehnici de medicina si chirurgie estetica. Dr. Fratilescu ofera la clinica Perfect Lines atat servicii de chirurgie estetica, cat si tratamente estetice minim invazive si a stat de vorba cu Business24 despre tratamentul "de weekend".

Ar putea o femeie de afaceri care are o intalnire importanta sa apeleze la aceasta interventie in weekendul care preceda evenimentul?

In cele mai multe cazuri se pot practica aceste interventii in week-endul dinaintea evenimentului, dar pentru o siguranta de 100% este mai bine sa ne tratam cu o saptamana inainte.

Cat de des este nevoie sa fie repetata interventia?

Daca ne intinerim cu ajutorul acidului hialuronic si a botoxului trebuie sa repetam procedurile cam la 6 luni. Daca optam insa pentru un liftig cu fire de suspensie, trebuie sa stim ca rezultatele vor dura in medie 4-5 ani.

Care sunt diferentele intre liftingul de weekend si cel clasic?

Liftingul de week-end este o procedura minim invaziva, cu mult mai putine riscuri si complicatii decat liftingul clasic chirurgical. Nu se realizeaza cu anestezie generala, nu are perioada lunga de recuperare, nu lasa semne si ne ajuta mai ales cand nu avem inca indicatie de operatie.

Cat costa o astfel de interventie si eventualele tratamente de dupa?

Liftingul de week-end costa in medie 1000-1500 euro. Clinica Perfect Lines a lansat de curand cel mai nou tratament pentru regenerarea pielii. Se numeste BioSKin Regeneration. Aparatul care ofera acest tratament prezinta un cap consumabil, personalizabil, care survoleaza suprafata pielii fetei si a corpului determinand regenerarea naturala a tesuturilor din interior.

Mecanismul are ca scop stimularea productiei naturale de colagen, proteina principala a tesutului care pastreza elasticitarea si finetea pielii.

Acest tratament poate fi completat de cocktailuri de substante benefice, vitamine, minerale, aplicate in acelasi timp pe piele, pentru un efect maxim de beautificare, cu timp de recuperare minim. BioSkin Regeneration este o alternativa mult mai accesibila si mai eficace decat tratamentele similare cu laser, IPL (lumina intens pulsata) si radiofrecventa.

Noul aparat de la Perfect Lines este destinat nu doar celor care vor sa isi imbunatateasca textura pielii si sa plece acasa cu un ten luminos si sanatos, dar si celor care sufera de mai multe difunctionalitati ale pieli: netezeste ridurile, trateaza vergeturile subtiri, trateaza cicatricile ramase dupa acnee sau dupa varsatul de vant, amelioreaza acneea si ajuta la eliminarea celulitei.

Cat ar trebui o femeie de afaceri sa investeasca in astfel de interventii, in cazul in care aspectul fizic este esential pentru ea si pentru succesul sau in afaceri?

Daca ne pasa cum aratam si daca ne dorim ca infatisarea noastra sa fie impecabila fara a pierde insa din naturalete ar trebui sa ne adresam unui specialist in estetica incepand cu varsta de 30 de ani. Cel mai important lucru este sa incepem la momentul potrivit si cu omul potrivit care ne poate sfatui cel mai corect cu privire la alegerea tratamentelor pe care trebuie sa le urmam.

In functie de problemele si doleantele noastre se poate stabili un buget alocat pentru frumusete.

#tratament de weekend, #lifting facial de weekend, #lifting facial Adriana Fratilescu , #Frumusete