La cumparaturi cu un Personal Shopper: Fii exigenta cu orice-ti atinge pielea

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 00:00
3736 citiri
La cumparaturi cu un Personal Shopper: Fii exigenta cu orice-ti atinge pielea
Foto: Escarcha

Esti dispusa sa probezi orice crema de fata nou aparuta pe piata sau preferi sa mergi pe mainile specialistilor?

Daca te incadrezi in cea de-a doua categorie, inseamna ca ca esti de acord ca tot brandurile consacrate merita increderea ta. E firesc, ele se bazeaza pe investigatii si teste de-a lungul anilor, au certificate de calitate si sunt recunoscute la nivel mondial.

Si, pentru ca nimeni nu-si doreste sa investeasca in creme nepotrivite, iata cateva sfaturi de care ai putea sa tii cont, data viitoare, la cumparaturi:

Un contur de ochi aplicat in fiecare seara - mai ales incepand cu varsta de 30 de ani- este vital in evitarea aparitiei ridurilor supranumite si "laba de gasca". SHISEIDO ne prezinta crema Benefiance care, aplicata in fiecare seara, nu intarzie sa ne arate rezultatele. In aceeasi gama avem si masca pentru reducerea cearcanelor, daca esti interesata.

Cel mai impresionant produs de pe piata este LANCOME Genifique, o pre-baza care ofera flexibilitate, tonifiere si luminozitate pielii, redandu-i tineretea.

Celebritati precum Jennifer Lopez, Madonna sau Halle Berry s-au declarat fanele cremelor LA MER. In functie de tipul de piele pe care il avem trebuie sa ne alegem crema care ni se potriveste, aceasta marca avand o ampla gama de unde putem alege. Ti-o recomand, este pur si simplu miraculoasa.

In ceea ce priveste buzele, ele merita o atentie speciala, intrucat ca sunt extrem de sensibile si, paradoxal, foarte putina lume le acorda atentia necesara.

Din cauza programului incarcat sau pur si simplu din necunostinta de cauza nu ne dam seama de importanta de a ne hidrata buzele. Balsamul de buze de la KIEHL'S este recomandat pentru ca rezultatele se vad de la prima aplicare: Buzele devin moi si catifelate instantaneu, au un aspect usor stralucitor, regenereaza si protejeaza in acelasi timp importriva conditiilor meteorologice aspre.

Ca si tenul, corpul nostru are nevoie de ingrijire iar lotiunile de corp de la BIOTHERM sunt recomandate persoanelor care se confrunta cu problema pielii uscate. Vei simti foarte repede cum hidrateaza profunzime si redau elasticitatea pieli.

Pentru persoanele care se confrunta cu o sensibilitate accentuata la parfumurile cosmeticelor, solutia este oferita de cremele de la CLINIQUE care nu au miros.

In aceasta categorie as dori sa specific si deodorantul sub forma de stick VICHY.

Sau cel de la LA ROCHE-POSAY care protejeaza foarte bine si nu are niciun strop de parfum.

Impotriva petelor solare dar si a factorilor externi cum ar fi poluarea din marile orase, casa LA PRAIRE a facut o descoperire uluitoare prin Skin Caviar. Acesta este un corector de riduri ce lasa pielea intens hidratata, merita sa-l incerci!

Articol de Gabriela Stanescu, Personal Shopper

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cosmetice calitate, #branduri cosmetice calitate, #creme hidratante, #Gabriela Stanescu Personal Shopper , #Frumusete