Foloseste baza siliconica pentru machiajul de cocteil

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 00:00
5921 citiri
Foloseste baza siliconica pentru machiajul de cocteil

Baza siliconica netezeste ridurile fine si de expresie, iar specialistii te sfatuiesc sa apelezi la ea atunci cand te machiezi pentru o ocazie speciala. Baza formeaza o "bariera" intre piele si machiaj, datorita careia machiajul rezista foarte mult, nu se absoarbe, iar transpiratia nu patrunde prin suprafata siliconica.

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici o cantitate mica din acest produs pe fata, inainte sa aplici fondul de ten. Rezultatul: un machiaj perfect fixat la final, un ten matasos si mat.

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca baza siliconica rezolva problema ridurilor pe moment. "Nu are niciun fel de proprietati antiageing", explica Andreea Radoi, make-up artist Beauty Make-up Artistry si SLA Paris.

"Are in compozitie patru tipuri de siliconi si doua tipuri de conservanti. Deci este o baza pur siliconica. Siliconii nu au proprietati antiageing, doar confera pielii un aspect mai neted si mai fin. Siliconii au la baza molecule de marime mare care nu pot penetra prin staturile pielii. Ei formeaza o bariera intre piele si machiaj, datorita acestui aspect machiajul rezista foarte mult, nu se absoarbe, iar transpiratia nu patrunde prin baza siliconica", completeaza aceasta.

In plus, daca esti tentata sa o folosesti pentru machiajul natural de zi, s-ar putea sa nu fii tocmai multumita. Nici make-up artistul nu te sfatuieste sa faci o astfel de alegere: "Nu o recomand pentru machiajul de zi, ci doar pentru machiajul de ocazii speciale sau sedinte foto", sustine Andreea Radoi.

Poti cumpara baza siliconica de pe magazinul online SLA Paris, pentru 163.43 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#machiaj cocteil, #baza siliconica, #fixare fond ten, #acoperire riduri , #Frumusete