Femeia ideala, perceputa diferit de femei si barbati

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 09:30
6867 citiri
Femeia ideala, perceputa diferit de femei si barbati

De multe ori se punte intrebarea "Cum arata femeia ideala?" si in fiecare an alta persoana apare ca fiind "figura feminina perfecta". Un nou studiu arata acum ca femeile si barbatii au o conceptie diferita despre femeia perfecta.

Sondajul realizat de firma de distribuire de produse cosmetice Escentual demonstreaza faptul ca femeile sunt "atrase de parul inchis la culoare, nasul destul de mare, fruntea proeminenta, sprancene groase si pometi proeminenti". Concret, portretul robot al femeii perfecte in viziunea femeilor are pometii de la Keira Knightley, fruntea de la Natalie Portman, sprancenele de la Cara Delevingne, ochii de la Mila Kunis, nasul de la Blake Lively, parul de la Freida Pinto, buzele de la Scarlett Johansson si barbia de la Megan Fox.

Barbatii, in schimb, prefera "parul blond, buzele carnoase, pometii proeminenti, nasul mic si sprancene discrete". Asa incat, femeia ideala, in viziunea lor, are parul Shakirei, fruntea de la Jennifer Aniston, sprancenele de la Kate Middleton, ochii de la Mila Kunis, nasul de la Miranda Kerr, pometii si buzele de la Angelina Jolie si barbia de la Megan Fox.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#femeia ideala, #perfectiunea feminina, #sondaj Escentual , #Frumusete