Fardul de obraz - asul tau din maneca intr-o zi aglomerata

Sambata, 23 August 2014, ora 00:00
2079 citiri
Fardul de obraz - asul tau din maneca intr-o zi aglomerata
Foto: weddingomania.com

Un fard de obraz si un ruj de buze in acelasi ton te vor salva atunci cand nu ai mult timp la dispozitie pentru machiajul tau de zi pentru o zi la birou.

Fardul de obraz ales corect iti va oferi un aspect proaspat si luminos, iar rujul in acelasi ton va completa aspectul, oferind si echilibru fetei. Atentie insa, fardul de obraz trebuie sa aiba o textura fina, sa fie rezistent si pigmentat.

Pentru a te ajuta sa alegi mai bine intre fardurile de obraz, iti voi prezenta mai in detaliu trei dintre fardurile existente pe piata:

Fardurile de obraz Sleek vin intr-un ambalaj compact subtire si elegant, foarte usor de transportat.

Acestea vin sub mai multe forme: farduri de obraz mono, sub forma de pudra si in palete de 3 nuante, una dintre ele fiind cremoasa.

Atat blush-urile mate cat si cele sidefate sunt puternic pigmentate si foarte rezistente, ofera un aspect placut si sunt usor de aplicat.

Avand in vedere pretul redus si calitatea foarte buna, recomand fardurile de obraz de la Sleek , acestea fiind comparabile cu marci profesionale mult mai scumpe.

Fardurile de obraz de la Burjois au o consistenta cremoasa, desi sunt pe baza de pudra. Ambalajul este foarte mic si tocmai de aceea oglinda nu ajuta foarte mult.

Paleta de nuante oferita de Burjois este foarte apropiata de tonul pielii, ceea ce le face a fi usor de folosit si aplicat pe pometi. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, mai putin cel uscat, deoarece evidentiaza si mai mult zona uscata a pielii.

Maybelline Fit Me ofera o paleta de nuante apropiate pielii si are o textura matasoasa. Desi are un pret redus, acest produs are un pigment foarte slab si o consistenta prafoasa, care nu adera bine pe pometi.

Rezistenta fardului pe obraz este scazuta, ceea ce pentru cele mai multe persoane este un inconvenient.

Cred ca cel mai bine se potriveste persoanelor cu un ten foarte deschis la culoare care nu au nevoie de nuante puternice in obraji.

De asemenea, pensula oferita este destul de dura, nu as recomanda folosirea acesteia pentru aplicarea fardului.

Articol realizat de Cristina Vasilache make-up artist profesionist.

Cristina Vasilache este make-up artist cu o experienta de peste 3 ani in domeniu. Realizeaza machiaje de zi, de seara, de mireasa si machiaje glamour.

#Fardul de obraz, #Cristina Vasilache make up , #Frumusete