Cum sa ingrijesti tenul obosit

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 00:00
3842 citiri
Cum sa ingrijesti tenul obosit

Deadline-urile stranse, orele suplimentare si stresul se regasesc pe agenda zilnica a femeii de afaceri. Cu toate acestea, o tinuta ireprosabila si un ten imaculat trebuie bifate fara exceptie, deoarece partenerii de afaceri nu accepta scuze.

Asadar, acordarea unei atentii sporite ingrijirii tenului este obligatorie si trebuie realizata printr-un program strict de curatare, tonifiere si hidratare.

Pasi simpli pentru ingrijirea tenului obosit

Pentru etapa de curatare, rezerva-ti inainte un minut ca sa iti strangi parul de pe fata cu ajutorul unui elastic sau a unei bentite, astfel incat sa nu te incomodeze in timpul "operatiunii". In primul rand, ne indreptam atentia asupra indepartarii mascara cu dischete de vata inmuiate in lotiune demachianta, dupa care urmeaza sa fie indepartat si fardul de pleoape.

Pasul doi este sa torni in palma putina crema de curatare a fetei si sa aplici pe nas, barbie, frunte si obraji.

Maseaza crema pe fata, incepand de sub gat, ascendent cu miscari blande si continua sa masezi pentru a ajuta la patrunderea cremei pe frunte, folosind degetele. Zona din jurul ochilor este cea mai sensibila, asa ca "actioneaza" asupra ei cat mai bland posibil. La sfarsit, indeparteaza crema de pe fata cu dischete demachiante uscate, incepand de sub barbie si continuand pe obraji si apoi pe frunte.

De tonifiere avem nevoie pentru a indeparta urmele de machiaj si lotiunile de curatare care raman dupa prima etapa. Lotiunea de tonifiere se aplica imediat dupa curatare pe frunte si obraji, pe zonele din jurul nasului si pe cea din jurul barbiei.

Ultima etapa, cea de hidratare, este si cea mai importanta, spun specialistii in infrumusetare de la Oksana Salon. De ce? Pentru ca, in lipsa acesteia, pielea nu va ramane fina si supla. Mai ales dupa anotimpul de iarna, fata este expusa la efectul de uscare cauzat de vreme, asa ca lotiunile de hidratare ajuta si accelereaza hidratarea naturala. Cu ajutorul degetelor, aplica crema hidratanta usor pe toata fata. Apasa cu degetele de la ambele maini in centrul fruntii si maseaza crema incet spre exterior.

Atentie din nou la zona din jurul ochilor - maseaza cu delicatete aceasta zona. In continuare, maseaza crema pe linia maxilarului, in zona barbiei si a gurii. Acorda putina atentie si gatului, masand crema de pe gat prin alternarea mainilor si folosind miscari ascendente.

Ingrijirea profesionala a tenului obosit

In cazul unei femei de afaceri, procesul de ingrijire a fetei nu ar trebui sa se opreasca aici, ci sa continue prin tratamente profesionale.

Recomandarea vine din partea specialistilor in cosmetica faciala de la Oksana Salon si se pliaza pe tendinta sezonului primavara-vara 2012 - auriul. Este vorba de o terapie cu aur si uleiuri esentiale, cunoscuta si pentru atenuarea ridurilor fine. Tratamentul are efect imediat, iar tenul ramane luminos, curat, neted si hidratat, pregatit pentru o intalnire de afaceri.

Machiajul face minuni in cazul tenului obosit

Tendintele in machiaj pentru sezonul primavara-vara 2012 ne surprind placut, conferind imaginea unei femei expresive, datorita luminozitatii chipului si senzualitatii buzelor.

Marile case de moda pun accent in prezentarile lor pe conturarea puternica a sprancenelor si pe folosirea unui blush delicat. Daca esti mai curajoasa din fire, pentru buze propunerile se prezinta sub forma nuantelor de rosu stacojiu, acoperite de pigment portocaliu neon. O provocare, nu-i asa?

#ingrijirea tenului obosit, #tratamente ten obosit, #machiaj ten obosit , #Frumusete