Bijuterii vintage in varianta moderna. Vezi cum le poti purta

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 08:34
4698 citiri
Bijuterii vintage in varianta moderna. Vezi cum le poti purta

Noua colectie de bijuterii, "Metamorphosis" a SJ Phillips, realizata in colaborare cu fotograful Eliane Fattal, pune in valoare bijuteriile vintage si le transforma in bijuterii moderne multifunctionale.

Bijuteriile vintage au un farmec aparte, insa nu toate pot fi purtate in forma lor originala. Prin urmare, Eliane Fattal in colaborare cu bijuteririi de la SJ Phillips au redat viata bijuteriilor vintage transformandu-le cu maiestrie intr-o colectie de 20 de bijuterii unice, scrie Bornrich.com.

Din colectie face parte o spectaculoasa pereche de ochelari decorati cu bijuterii, create dintr-o curea Cartier, cu catarama, din 1922. Inelele de platina decorate cu diamante punctiforme si legate cu catarama din onix, cu model abstract de frunza au dat astfel nastere unor ochelari moderni, cu aer vintage.

De asemenea, mentionam acest inel cu diamante din 1880, conceput pentru a fi purtat in diverse stiluri, adica nu numai ca inel, ci si pe post de ace de par sau brosa.

Un alt inel din colectia "Metamorphose" este inelul in forma de stea cu diamante si alte pietre pretioase, incrustate in structura sa. In plus, steaua din partea anterioara este detasabila, putand fi inlocuita cu un rubin.

O alta bijuterie metamorfozata este brosa transformata in bratara. Initial o brosa reprezentand o frunza de stejar de smarald si diamant din secolul XIX, Eliane Fattal a conceput-o astfel incat sa poata fi purtata ca pandantiv, bratara si chiar ca o pereche de cercei.

Fiecare piesa a colectiei vine intr-o carte din piele rosie, care este de fapt o caseta de bijuterii. Bijuteria este plasata in interior, pe o bucata de material de catifea neagrra, impreuna cu o istorie a piesei respective.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bijuterii vintage, #colectie bijuterii, #bijuterii SJ Phillips , #Frumusete