"Aroma" de lux: A fost lansata prima sticla de parfum de 1 milion de dolari

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 08:56
2742 citiri
"Aroma" de lux: A fost lansata prima sticla de parfum de 1 milion de dolari

Fotomodelul Iman s-a asociat cu creatorul de bijuterii Martin Katz pentru a lansa prima sticle de parfum din lume care costa 1 milion de dolari.

Iman, sotia starului rock David Bowie va prezenta parfumului Bejeweled la celebrul magazin DKNY din New York.

Sticla, al carei design a fost proiectat de Katz, este impodobita cu 2909 bijuterii rare din intreaga lume. Dupa lansare, milionarii americani vor avea sansa sa cumpere parfumul care a facut furori in intreaga lume, iar incasarile obtinute vor fi donate unei asociatii filantropice ce militeaza impotriva foametei din lume.

Iman Mohamed Abdulmajid, nascuta pe 25 iulie 1955 in Somalia, cunoscuta sub numele de Iman, este unul dintre cele mai renumite si mai spectaculoase top modele de culoare din industria modei, alaturi de nu mai putin celebra Naomi Campbell.

Cu o silueta perfecta, un gat lung si trasaturi foarte fine, Iman a obtinut succese rasunatoare pe podiumurile marilor case de moda si a devenit muza unor designeri proeminenti, precum Gianni Versace, Calvin Klein, Issey Miyake, Donna Karan, dar mai ales Yves Saint Laurent. Pe parcursul carierei sale de model profesionist, care a durat aproximativ 14 ani, Iman a colaborat si cu multi fotografi celebri, precum Helmut Newton, Richard Avedon, Irving Penn si Annie Leibovitz.

Iman este considerata, totodata, un "pionier" in domeniul produselor cosmetice - a infiintat prima linie de produse cosmetice pentru femeile de culoare - , dar si o figura marcanta in domeniul actiunilor de caritate.

#parfum un milion dolari, #fotomodel iman parfum, #parfum bijuterii , #Frumusete