Ai renunta la rujul tau pentru unul bio?

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 00:00
2178 citiri
Ai renunta la rujul tau pentru unul bio?
Foto: Denisa Nechifor machiata de Beauty Make-up Artistry cu produse din gama bio Sla Paris

Stii ce ingrediente contin rujurile pe care le folosesti? Daca printre ele se numara propylparaben, plumb, methylparaben sau techoperyl acetate, atunci ar trebui sa stii care sunt riscurile la care te expui folosindu-le. Ai putea alege, in loc, un ruj 100% bio.

"Etichetele produselor rujurilor abunda in termeni pe care nu toate consumatoarele stiu sa ii descifreze. Ce-i drept acum 70, 80, 90 de ani nu stiam inca ce se ascunde cu adevarat in micile cutii stralucitoare aducatoare de frumusete. Intre timp insa, descoperim tot mai des ca medicina leaga termenii de mai sus de tulburari ale grandelor endocrine, alergii, astm bronsic si uneori chiar cancer. Iar asta inseamna ca nu mai avem chiar nicio scuza", susitne Adina Antonie, reprezentant Beauty Make-up Artistry si SLA Paris.

Business24 iti recomanda cateva variante care au exact aceeasi consistenta ca si toate celelalte produse profesionale, dar care contin ingrediente bio precum untul de Shea, ceara alba de albine, ceara de Carnauba, uleiul de jojoba, ulei de galbenele, uleiuri din samburi de caise si migdale sau extract de susan.

Rujurile din gama BIO SLA Paris, spre exemplu, vin cu astfel de ingrediente si ceva in plus: consistenta si efectul sunt identice cu produsele cosmetice pe care obisnuiai sa le folosesti pana acum.

"SLA Paris este primul brand profesional de machiaj care ofera o alternativa 100% bio pentru produsele profesionale de machiaj care exista in acest moment pe piata. Doamnele care au mai incercat produse cosmetice bio stiu ca de obicei ele nu au consistenta produselor care au parabeni, conservati sau alte substante toxice. Din fericire, acest lucru nu se aplica si in cazul produselor din gama bio SLA, care au exact aceeasi consistenta precum toate celelalte produse profesionale. Sunt in gama bio 17 nuante de rujuri bio, o varianta de gloss bio si alte cateva de gloss-uri", explica specialistul.

In ceea ce priveste calitatea lor, nu trebuie sa iti faci griji: aceste produse sunt certificate Cosmebio si Ecocert, insemnand ca odata la sase luni ele sunt supuse unei serii de testari extrem de riguroase.

Daca te-am convins sa renunti la rujul tau pentru unul bio, trebuie sa stii ca poti cumpara rujurile 100% bio de pe magazinul online SLA Paris, pentru 86,82 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ruj bio, #ingrediente ruj, #ruj BIO SLA Paris , #Frumusete