The Woman, intalnirea femeilor de afaceri din Romania

Luni, 02 Februarie 2015, ora 13:47
2265 citiri
The Woman, intalnirea femeilor de afaceri din Romania

Femeile au devenit mult mai vizibile si mai competitive in mediul de business si in acelasi timp au devenit interesate de tendintele din business si interesate sa descopere acele povesti de admirat ale altor femei de succes.

The Woman este singura conferinta de women leadership din Romania care a reusit sa isi pastreze continuitatea si sa creasca de la editie la editie.

Ziua femeii este doar oportunitatea, scopul evenimentului insa, este de a dezvolta comunitatea de femei in business prin valoarea si calitatea pe care formatul evenimentului o aduce: speakeri alesi cu grija, workshopuri interesante, surprize de tot felul.

De-a lungul celor 3 editii, din anii precedenti, "The Woman" a devenit sursa de inspiratie pentru un numar foarte mare de femei antreprenoare si cu o cariera in top managementul diferitelor companii din Romania, femei care si-au dezvoltat propria afacere sau care sunt la inceput de drum si isi doresc sa isi dezvolte o cariera profesionala performanta.

Dintre speakerii anilor trecuti

Personalitati marcante precum: Amalia Nastase, Cristina Popa, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Marin sau Simona Baciu au reusit sa impartaseasca participantilor povesti de viata extraordinare in editiile precedente.

Primul Ambasador The Woman

Incepand cu anul 2014, Ambasador The Woman este Amalia Sterescu, una dintre cele mai apreciate femei din mediul de business romanesc.

Daca in trecut a ocupat functii importante in companii precum Oracle si Vodafone, in prezent, Amalia a ales calea antreprenoriatului, fiind cunoscuta ca senior business consultant, business coach si public speaker.

Ceea ce admiram cel mai mult la Amalia este faptul ca si-a transformat pasiunea si experienta in misiune - aceea de a forma personalitati puternice, de a lustrui talente, de a desavarsi echipe, de a construi strategii si de a inova mediul de business romanesc.

In cadrul conferintei din 6 martie 2015 de la Grand Hotel Italia, vom pune accent pe dezbateri, in care publicul feminin se poate adresa invitatelor.

Se vor aborda teme precum Atuuri si Dezavantaje ale Femeilor in Business, Anteprenoriat Feminin, dar si Strategii pentru Echilibrul Vietii de Business cu cea de Familie.

Echipa The Woman

#The Woman editie, #conferinta women leadership , #Femei de afaceri