Rucsandra Hurezeanu: Nu stiu cum ar fi o zi fara telefon

Sambata, 06 Aprilie 2013, ora 00:00
6205 citiri
Rucsandra Hurezeanu: Nu stiu cum ar fi o zi fara telefon
Foto: Rucsandra Hurezeanu; Business Woman

Geanta ta este si salvarea ta, in cele mai dificile momente. Te-ai gandit, insa, ca lucrurile pe care le ai mereu in geanta te reprezinta? Rucsandra Hurezeanu, spre exemplu, este o doamna mereu atenta la imaginea sa, iar printre obiectele care nu ii lipsesc niciodata se numara si balsamul de buze.

Cu cat este mai mare geanta, cu atat mai bine. Expertii te sfatuiesc sa ai mereu la tine cate putin din fiecare: demachiant, corector, pudra, ruj, balsam, apa termala, crema... Si lista nu se opreste aici.

Desigur, acestor obiecte se adauga si cele care genereaza dependenta, precum telefonul sau cardul. Tie ce nu-ti lipseste niciodata din geanta?

Rucsandra Hurezeanu: Nu-mi lipsesc balsamul, telefonul si cardul de credit

Rucsandra Hurezeanu este mereu atenta la buzele sale si are grija sa aiba in geanta mereu un balsam emolient, dar si rujul. Printre lucrurile de care nu se poate lipsi se numara telefonul, si cardul de credit, a declarat aceasta, pentru Business24.

"Pentru ca este primavara si vremea e schimbatoare, nu-mi lipseste din poseta balsamul de buze Ivatherm, emolient si reparator, pe care il aplic de cate ori simt ca buzele imi sunt uscate.

Efectul de relaxare si refacerea supletei pielii este aproape instantaneu, iar parfumul placut si revigorant de citrice imi da o stare foarte buna.

Tot pentru buze, nu-mi lipsesc rujul rosu mat si cel roz mat pe care le folosesc in functie de timpul zilei: de obicei, pe cel rosu il aleg seara, iar pe cel roz il aplic dimineata", sustine femeia de afaceri.

"Nu stiu cum ar fi o zi fara telefonul mobil la mine, el este legatura mea continua cu cei de acasa, cu colegele mele, colaboratorii si, in general, legatura mea cu lumea. Imi da un sentiment de siguranta, mai presus de orice.

Un alt obiect de care nu ma pot lipsi este cardul de credit, mai ales ca nu-mi fac timp prea des sa opresc la un ATM", mai spune aceasta.

Fondatoarea Ocru: Pe langa 50 de alte lucruri, geanta mea contine mereu iPodul

Pentru Elena Murariu, femeia de afaceri care a pus bazele afacerii online adresata femeilor pasionate de cumparaturi Ocru, iPod-ul este unul dintre lucrurile pe care nu le lasa niciodata acasa.

"Pe langa 50 de alte lucruri, geanta mea contine mereu iPodul, actele, telefonul, lipstick si o sticla de apa", sustine aceasta.

Mirela Paduraru: Zece produse ce nu trebuie sa-ti lipseasca

In schimb, Mirela Paduraru, Trainer de Cosmetica si Machiaj Profesional, declara la inceputul acestui an, pentru Business24, ca printre lucrurile de care o doamna nu se poate lipsi se numara si un mini-kit de calatorie, o crema, foitele din hartie de orez, apa termala, spray-ul pentru eliminarea mirosului de tigara din par si, eventual, un spray cu eucalipt pentru incheieturi, pentru momentele in care te simti obosita.

Ea te sfatuia sa renunti la servetelele demachiante si punea accent pe foitele din hartie de orez care absorb excesul de sebum, perfect mai ales pentru "zona T".

Un element important este spray-ul pentru eliminarea mirosului de tigara din par pentru ca, indiferent daca fumezi sau nu, nu iti doresti sa pastrezi fumul de tigara cu tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ce pui in geanta, #obiecte obligatoriu in geanta, #Rucsandra Hurezeanu Ivatherm , #Femei de afaceri