Rucsandra Hurezeanu: Este extraordinar ca romani din alte parti pastreaza traditiile

Duminica, 25 Decembrie 2011, ora 13:30
2866 citiri
Rucsandra Hurezeanu: Este extraordinar ca romani din alte parti pastreaza traditiile

Rucsandra Hurezeanu, managerul companiei Ivatherm, crede ca sarbatoarea Craciunului inseamna a imbina traditiile romanesti cu tendinta generala de uniformizare, de globalizare chiar si a sarbatorilor.

"Nu cred ca exista sarbatori din an mai bogate in traditii decat cele de iarna, iar pastrarea lor mi se pare esentiala pentru identitatea noastra. Mi se pare extraordinar sa vad romani care traiesc in alte parti de lume cu cata bucurie pastreaza traditiile stramosesti in familiile lor, chiar si in familiile mixte. Spiritul romanesc este inca puternic, oriunde s-ar afla", afirma doamna Hurezeanu.

Sotia jurnalistului Emil Hurezeanu marturiseste ca se bucura copilareste si se lasa cuprinsa de toata agitatia starnita de pregatirile pe care le face.

"Pe masura ce copiii cresc ma incearca, in plus, o nostalgie pentru anii care trec", a mentionat aceasta.

Rucsandra Hurezeanu este de parere ca cel mai bine este sa incercam sa oferim copiilor adevarata valoare a traditiilor romanesti prin felul cum le facem simtita prezenta in casele si vietile noastre, in contextul in care e foarte greu sa facem o selectie a informatiilor pe care copiii le primesc pe diferite canale.

Citeste mai multe despre Rucsandra Hurezeanu: Este extraordinar ca romani din alte parti pastreaza traditiile pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#craciun ruxandra hurezeanu, #craciun oameni afaceri, #craciun romania , #Femei de afaceri