O mie de flori pictate pe bijuteria ta: Nu rata noua colectie Bovet

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 00:00
2200 citiri
O mie de flori pictate pe bijuteria ta: Nu rata noua colectie Bovet
Sursa foto: hautetime.com

Bijuteriile cu tema florala nu trebuie sa lipseasca din cutia ta cu accesorii, chiar daca vara s-a incheiat oficial.

In acest weekend iti propunem noua colectie de ceasuri "Amadeo Fleurier 39 Mille Fleurs" de la Bovet, o colectie dedicata frumusetii si gingasiei fiecarei flori in parte.

Prin aceasca colectie, cei de la Bovet au vrut sa demonstreze inca o data cat de bine stapanesc mesterii lor arta picturii in miniatura: Fiecare ceas din aceasta colectie este emailat printr-o tehnica de pictura in straturi, pentru a face fata complexitatii si numarului mare de culori din fiecare motiv floral. Practic, dupa fiecare culoare este aplicat inca un strat de email ce fixeaza puternic culoarea.

Fiecare pictura in miniatura este realizata pe un fundal de madre perla, manual, cu pensula.

Fiecare model are o carcasa de 39 de milimetri si dispune de sistemul de "conversie" patentat de companie in 2010. Astfel, vei putea sa il transformi dintr-un ceas de mana intr-un pandantiv si chiar intr-un ceas de birou, printr-o simpla apasare de buton.

Ceasurile din colectia Amadeo Fleurier 39 Mille Fleurs au un mecanism automat de calibrul 11BA, cu o rezerva de energie de 72 de ore.

Prin spatele transparent realizat din cristal safir vei putea vedea atat mecanismul echilibrat de o greutate oscilanta din aur roze de 22 de carate, cat si gravarea ce demonstreaza autenticitatea si originea acestei achizitii.

In imaginile prezentate de jurnalistii de la HauteTime, spre exemplu, pe spatele ceasului poti citi mesajul "'Limited Edition exclusively designed for New York boutique".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri Bovet, #ceasuri flori, #pictura miniatura flori ceas , #Femei de afaceri