Madonna vinde casa din Beverly Hills cu 28 de mil. de dolari

Vineri, 30 Martie 2012, ora 15:32
1548 citiri
Madonna vinde casa din Beverly Hills cu 28 de mil. de dolari

Madonna a decis sa scoata la vanzare, pentru o suma de 28 de milioane de dolari, casa sa din Beverly Hills, Los Angeles, pe care a cumparat-o in urma cu noua ani, pe vremea cand diva pop era casatorita cu cineastul britanic Guy Richie.

Madonna demonstreaza inca o data ca este cu adevarat o "Material Girl", dorind sa obtina suma de 28 de milioane de dolari pentru resedinta sa din Beverly Hills.

Agentii imobiliari au fost deja contactati de cantareata in varsta de 53 de ani, pentru a vinde resedinta construita in stil francez.

Cand Madonna a achizitionat aceasta proprietate, in 2003, casa cuprindea trei dormitoare si cinci sali de baie. Este de asteptat insa ca artista sa fi extins si modificat resedinta.

De asemenea, ea a redecorat complet proprietatea, care include un teren de tenis si o piscina.

Madonna a cumparat aceasta proprietate pentru suma de 12 milioane de dolari.

Odata cu vanzarea acestei resedinte, Madonna trebuie sa isi ia ramas bun de la vecinii ei Simon Cowell, Max Mutchnick si Guilford Glazer.

Madonna ar putea sa petreaca de acum inainte mai mult timp in New York, unde detine o alta casa, pe care a cumparat-o in 2009, pentru 32,5 milioane de dolari.

Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame. Cel mai recent album al artistei, intitulat "MDNA", a fost lansat pe 26 martie.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".

#casa de vanzare Madonna, #Madona casa Beverly Hills , #Femei de afaceri