Husa de tableta: Protejeaza-ti gadgetul cu o geanta chic!

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
4602 citiri
Husa de tableta: Protejeaza-ti gadgetul cu o geanta chic!

Gadgetul tau are nevoie de protectie, chiar daca nu esti pasionata de tehnologie. Daca pentru smartphone folosesti o husa de protectie, de ce nu ai face-o si pentru tableta ta?

Husa pentru tableta nu trebuie sa fie doar o bucata de piele anosta. Poti alege o husa colorata, din piele sau un material rafinat care sa atraga privirile tuturor si, in acelasi timp, aprecierile pentru atentia ta la detalii.

Pentru ca husa de iPad, spre exemplu, poate fi foarte usor confundata cu o geanta chic sau un plic elegant, Business24 iti recomanda cateva astfel de accesorii, potrivite oricand pentru o tinuta business.

Am ales doua site-uri mari, recunoscute pentru calitatea produselor lor si care fac livrari si in Romania. Daca vei cumpara un obiect de pe site-ul Harrods, trebuie sa stii ca livrarea dureaza pana la 10 zile lucratoare, iar livrarea costa 20 de euro.

De pe Mr. Porter vei primi produsul in 5-6 zile lucratoare dupa plasarea comenzii, intre 9.00 si 17.00, la un pret de 15 euro livrarea. Daca esti, insa, nerabdatoare, trebuie sa stii ca poti avea produsul in maxim trei zile, pentru 25 de dolari.

Husa Gucci pentru zile pline

Gucci isi continua tradita de a face accesorii perfect croite si gata pentru calatorie cu aceasta husa de iPad. Husa este facuta dintr-un material extrem de fin la atingere si are o cusatura puterinca pe margini. Un aspect extrem de util ar fi incuietoarea cu "arici", o incuietoare usor de utilizat, chiar si atunci cand vrei sa te misti foarte repede.

Husa costa 220 lire si poate fi comandat de pe site-ul Mr. Porter.

Husa iPad Capulet

Aceasta husa de iPad imbina cu o lejeritate debordanta moda cu tehnologia. Realizata din piele de cea mai buna calitate si finisata cu o cusatura fina, acest accesoriu elegant seamana foarte bine cu o geanta chic.

Husa poate fi comandata de pe site-ul Harrods si costa 249 de lire sterline.

Michael Michael Kors, o husa extrem de eleganta

Realizata din piele, aceasta husa are forma unui plic sau chiar o geanta sofisticata. Ea poate fi oricand imbinatia perfecta de functionalitate si stil.

Pret: 95 de lire, disponibila pe Harrods.

Husa iPad Burberry

Husa de iPad de la Burberry este cea mai inteligenta modalitate prin care iti poti transporta gadgetul mereu cu tine. O husa deosebita care poate spune foarte multe despre tine si atentia ta la detalii, chiar si in cadrul intalnirilor de afaceri.

Husa poate fi comandata de pe site-ul Mr. Porter si costa 215 de lire sterline.

#husa iPad femei, #husa tableta, #husa eleganta gadget , #Femei de afaceri