Guerlain lanseaza manusile parfumate, din piele

Sambata, 15 Februarie 2014, ora 00:00
2047 citiri
Guerlain lanseaza manusile parfumate, din piele
Foto: La Petite Robe Noire

O manusa este o piesa delicata, in sine, iar cand aceasta este facuta din piele, devine un accesoriu de lux. Te-ai gandit vreodata ca poti atinge standardele si mai inalte ale elegantei, printr-o simpla pereche de manusi? Guerlain s-a gandit la asta si a lansat manusile parfumate.

Ideea nu este neaparat una inovatoare, intrucat Ecaterina de Medici obisnuia sa poarte astfel de manusi in secolul al XVI-lea, in Franta, insa Guerlain si-a propus, si a reusit, sa reinvie traditia.

Pentru a realiza aceasta colectie de manusi parfumate, Guerlain a colaborat cu un producator de manusi din piele de oaie cu traditie inca din 1937, Agnelle.

Colectia poarta numele "Noces De Parfum" si este alcatita din perechea "La Petite Robe Noire" si perechea "Gant du Parfumeur".

"The Gant du Parfumeur este o manusa-bijuterie, decorata pietre elegante si emana note delicate de caisa, lemnoase si intepatoare. In ceea ce priveste manusile La Petite Robe Noire, acestea se opresc inainte de incheietura cu o funda alba si sunt parfumate cu arome de cirese si patchouli", spun reprezentantii Guerlain, citati de La Monde C' Nous.

Ambele, daca sunt pastrate in cutia lor originala, departe de lumina si umiditate, isi pastreaza parfumul pentru un timp mai indelungat.

Foto: Gant du Parfumeur

Procesul de productie este coordonat de Thierry Wasser si este absolut confidential. Tot ce se stie despre acest proces este faptul ca este o tehnica "tenace" dar si "respectuoasa", in acelasi timp.

Foto: Procesul de productie

Perechea de manusi "La Petite Robe Noire" costa 450 de dolari, in timp ce a doua pereche, cea decorata ca o bijuterie, costa 680 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#La Petite Robe Noire, #Gant du Parfumeur, #Guerlain manusi parfumate, #manusi parfumate , #Femei de afaceri