Diamante si pietre semipretioase: Bijuteria ta simpla capata culoare!

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 00:00
6442 citiri
Diamante si pietre semipretioase: Bijuteria ta simpla capata culoare!

Bijuteriile de vara nu inseamna neaparat culori stridente sau materiale vintage. Poti incerca o bratara de argint cu diamante, hand-made, iar gesturile tale vor atrage in mod sigur atentia. Daca vrei totusi putina culoare, poti alege un Cuartz sau o piatra Topaz albastra.

Kristen Stewart, stilist Ippolita.com, iti recomanda aceste produse, desi brandul pe care il reprezinta este cunoscut pentru culorile puternice pe care le promoveaza.

Sfaturile stilistului vin in urma solicitarilor Business24 de a-ti oferi cele mai potrivite optiuni pentru bijuteriile pe care le porti la tinuta business.

Prima optiune: Bratara Simply Stellar

Diamantele stralucesc cel mai frumos pe timpul zilei, iar bratara Simply Stellar a fost creata pentru a fi purtata sapte zile pe saptamana. Bratara din argint prelucrat manual da un plus de eleganta gesturilor tale, iar diamantele aduc o sclipire subtila, combinatia perfecta pentru o tinuta impunatoare si incantatoare, in acelasi timp.

Pret: 2.000 de euro

Cercei cu piatra Cuartz, transparenta

Cerceii sunt modelati de mana, atat partea din argint, cat si fatetele pietrelor sub forma de lacrima.

Pret: 350 de dolari

Cercei-mini Lollipop cu piatra Blue Topaz

Cerceii fac parte din colectia Rock Candy, si exprima perfect sintagma "esentele tari se tin in sticlute mici". Si acesti cercei sunt modelati manual, din aur de 18 karate si cu pietre slefuite de mana. Sistemul de inchidere a fost creat special pentru a permite bijuteriilor sa se miste in voie, sa poata fi admirate.

Pret: 650 de dolari

Lantisor Multi Lollipop cu Cuartz

Ziua poti purta un lantisor lung, din aur de 18 karate si pietre de Cuartz slefuite manual, fie ca il porti desfacut, dublu sau alaturi de alte lantisoare.

Pret: 3.595 dolari

Lantisor Handmade

Daca nu vrei sa porti bijuterii cu pietre, poti incerca un lantisor de aur de 18 karate, cu verigi create de mana, infasurat in jurul gatului.

Daca ti-am starnit interesul, trebuie sa stii ca bijuteriile pot fi comandate de pe site-ul Ippolita, cu livrare imediata in Romania.

#bijuterii vara, #bijuteri business, #bijuterii pietre pretioase , #Femei de afaceri