Descopera esentele FREYWILLE in editie limitata

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 00:00
2555 citiri
Descopera esentele FREYWILLE in editie limitata

Pentru ca parfumul este tot atat de important pentru tine ca si bijuteriile, alegerile tale trebuie sa fie pe masura. Business24 iti recomanda in acest weekend parfumurile SPHINX, o colectie in editie limitata lansata in octombrie de austriecii de la FREYWILLE.

Colectia SPHINX inseamna parfumul "MAGIQUE", un parfum cu note proaspete de limeta; "INNOCENT", un parfum cu arome de iasomie; "ROSE", parfumul cu trandafiri si patchouli si "MYSTIQUE", esenta dulce si lemnoasa.

Nu in ultimul rand, cei de la FREYWILLE au creat si o poveste pentru fiecare esenta in parte, generand o identitate ce corespunde unei anumite stari de spirit sau personalitate:

SPHINX MAGIQUE este mirosul diminetii, spun oficialii bijutierului. "O combinatie de ierburi proaspete, limeta si piersica, ce ii dau compozitiei o nota de prospetime aparte".

SPHINX INNOCENT inseamna puritate, explica acestia. "Parfumul are o eleganta subtila: un amestec de iris, magnolie si iasomie proaspata. Este foarte feminin si poate fi purtat atat ca un parfum de zi, cat si de seara".

SPHINX ROSE este senzual, apreciaza ei. "Un buchet de trandafiri de Damasc, frezii, crini si bujori. Completat prin notele de baza de vanilie, ambra si mosc el este o esenta pur feminina."

SPHINX MYSTIQUE este o un parfum bogat, plin de femininitate. "El combina pretiozitatea trandafirului cu o adiere exotica de patchouli. Aceasta esenta florientala surprinde si seduce prin arome dulci si lemnoase".

Cele patru esente care alcatuiesc colectia au fost create in sudul Frantei, in localitatea Grasse, intr-un numar de 6.000 de exemplare, cate 1.500 de sticlute din fiecare apa de parfum.

Colectia a fost lansata in cursul lunii octombrie la nivel international si o vei gasi in doar cateva dintre cele 100 de buticuri ale bijutierului de lux din toata lumea. Printre buticurile alese se numara si FREYWILLE Boutique Calea Victoriei si Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Pretul este de 460 lei pentru o sticluta de 50 ml de SPHINX MAGIQUE, SPHINX INNOCENT si SPHINX MISTIQUE. Pentru SPHINX ROSE, pretul este de 500 lei pentru apa de parfum de 50 ml.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parfumuri FreyWille, #colectia SPHINX FreyWille , #Femei de afaceri