Cum te relaxezi de ziua ta?

Sambata, 02 Martie 2013, ora 00:00
1987 citiri
Cum te relaxezi de ziua ta?
Foto: thetimetv.com

Ziua Femeii este o ocazie sa te rasfeti si sa te simti frumoasa, tocmai de aceea Business24 vine cu o serie de propuneri pentru tine.

Poti alege o sedinta de SPA, cu masaj, jacuzzi si ciocolata la discretie, poti sa iesi cu prietenele la "Nail Bar" si sa savurati un cocktail in timp ce va faceti manichiura, sau poti sa iei cina in oras, la petrecerile tematice organizate in aceasta perioada.

Variantele nu se opresc aici, insa aceste sugestii ar putea sa iti aduca macar o idee pentru cum in care vrei sa petreci ziua de 8 martie, intr-un mod cu totul si cu totul special.

Sedintele de SPA, create special pentru aceasta ocazie, poarta nume precum "Be a Queen Spa Party", "Only Girls Spa Party" sau "Lady March Spa Party", potrivit oficialilor Eden Spa.

Ei iti propun diverse tratamente faciale aromate, masaje de relaxare exfoliante sau chiar masaj corporal in intregime, timp in care esti servita cu sampanie, ciocolata, ceai sau cafea. Dupa cele 50 de minute de terapie, urmeaza distractia de la jacuzzi, destinderea totala din sauna si, nu in ultimul rand, relaxarea din zona de "lounge".

Barul de manichiura este o alta metoda ideala de a te sarbatori, in martie. La Rouge Nail Bar, spre exemplu, te poti distra in voie impreuna cu prietenele.

Aici poti servi o cafea in orice moment sau un coktail, in principiu fara sa fie nevoie de programare, si vei pleca multumita ca ti-ai petrecut timpul cu un mare folos: vei avea o manichiura impecabila, de 8 martie.

In plus, reprezentantii localului iti pregatesc o serie de surprize care te vor ajuta sa-ti descoperi feminitatea, in aceasta primavara.

Unde cinezi de 8 martie?

Pentru ca ziua ta nu se poate incheia fara un pahar de sampanie ciocnit intr-un restaurant elegant, Business24 iti spune si care sunt optiunile tale, anul acesta.

Hotelul JW Marriott si restaurantul La Seratta ne-au convins ca iti ofera exact ceea ce ai tu nevoie: eleganta si rafinament la cel mai inalt nivel.

"Ne-am gandit sa le oferim tuturor doamnelor si domnisoarelor care vor sa petreaca de 8 martie un program special la restaurantul La Seratta. Am pregatit gustari cu diverse feluri de branza, gorgonzola, camembert sau brie, servite pe pat de rucola si rosii uscate si asezonate cu un vin alb demisec. Apoi continuam cu chateaubriand, celebrele scoici Saint Jacques sau cotlete de berbecut marinate in ierburi servite alaturi de cartofi la cuptor cu rozmarin" spune Alexandru Ropcea, managerul La Seratta.

"Barmanii nostri vor sta la dispozitia doamnelor si domnisoarelor pentru cele mai exotice cocktailuri. Si pentru ca nu putem avea o petrecere fara muzica, le-am pregatit invitatelor noastre un show special cu muzica live si karaoke", completeaza Alexandru Ropcea.

Trebuie sa stii, insa, ca La Seratta gazduieste petreceri pentru grupuri de cel putin 60 de doamne si domisoare, iar daca esti interesata, trebuie sa faci rezervarea cu 5 zile inainte de eveniment.

Igael Porecki, directorul general Marriott, ti-a pregatit si el o surpriza, la restaurantul Champions, "cu meniu special, cocktail-uri si un DJ care va asigura muzica potrivita pentru ele pana tarziu in noapte".

"De asemenea, in restaurantul nostru italian, Cucina, le asteptam pe doamne sa se sarbatoreasca impreuna cu prietenele si mamele, in compania mancarurilor italiene pregatite de Chef Federico Carsili, dar si a vinului sau a muzicii de pian, pana la miezul noptii", a declarat managerul Marriott, pentru Business24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#petrecere 8 martie, #restaurante 8 martie, #relaxare 8 martie , #Femei de afaceri