Cerceii si ceasul, accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta!

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
3406 citiri
Cerceii si ceasul, accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta!

In alcatuirea unei tinute corecte trebuie sa tii cont de personalitatea ta, nu doar de domeniul de activitate sau de momentul in care ai ales sa porti o anumita piesa. Ceasul si cerceii, insa, nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta de zi cu zi, spun specialistii.

O esarfa din matase naturala, bijuterii in culori puternice si chiar o pereche de butoni asortati, ar putea fi, de asemenea, niste alegeri inspirate pentru o tinuta business.

Secretul este, si in aceasta situatie, masura "less is more", sustin reprezentantii casei de bijuterii FreyWille.

Bijuteriile obligatorii: Cerceii si, bineinteles, ceasul

Indiferent daca optezi pentru un ceas cu bratara metalica sau curea de piele, functionalitatea lui ramane aceeasi.

"Recomandarea noastra este accesorizarea unei tinute formale cu o esarfa din matase naturala, bijuterii in culori puternice (de exemplu seturile omagiu inspirate de arhitectul austriac Friedensreich Hundertwasser) si, de ce nu, o pereche de butoni din aceeasi colectie".

"Numeroasele forme, culori sau surse de inspiratie folosite in crearea bijuteriilor noastre cu email permit fiecarei femei sa se regasesca intr-o colectie, cel putin", completeaza acestia.

Pentru a te convinge, iti prezentam cateva bijuterii pe care le poti cumpara din magazinele FreyWille din Bucuresti:

Galerie Foto

#accesorii tinuta business, #bijuterii tinuta business, #bijuterii obligatorii business, #accesorii FreyWille , #Femei de afaceri