Cat costa gentile business ale femeilor de afaceri?

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 18:49
3023 citiri
Cat costa gentile business ale femeilor de afaceri?

Geanta este un accesoriu necesar pentru o tinuta de business, fiind atat utila cat si un element ce confera stil.Vezi ce modele recomanda designerii romani, precum Mihai Albu sau Georgiana Nicolaescu.

Pentru accesorizarea tinutei business puteti apela la cateva modele de genti realizate de celebrul designer, Mihai Albu.

Modele acestuia sunt minimaliste, din piele cu imprimeu sau placute metalice si costa in jur de 1.000 de lei.

Lonis Style propune creatii individualizate, in concordanta cu tendintele. Dintre creatiile prezente pe site-ul companiei, de unde le puteti si achizitiona, va recomandam geanta Sweet Touch II, in nuante de gri, cu design ce imita un volan, pentru a conferi o nuanta de feminitate. Geanta poate fi achizitionata la pretul de 315 lei.

Georgiana Nicolaescu, unul din cei mai cunoscuti designeri de genti din Romania va propune colectiile Giuka, genti pline de cuoare si originalitate, o parte din ele fiind unicat.

Pentru o tinuta business, designerul recomanda geanta Giuka rosie de piele de vitel, care are un design elegant si adauga o pata de culoare si vitalitate unei tinute serioase. Pretul acestei genti este de 266 de lei, facand parte din oferta de reduceri din aceasta perioada.

Designerul Anca Irina Lefter propune pentru tinuta business o geanta originala, cu model indraznet, ce poate fi personalizata cu vinilul preferat sau pe care iti poti aplica logo-ul firmei.

#genti businss dama, #genti femei, #genti femei business, #geanta business , #Femei de afaceri