Cadouri de lux pentru Ziua Femeii: Rasfatul, scopul tau de 8 martie

Sambata, 02 Martie 2013, ora 00:00
4960 citiri
Cadouri de lux pentru Ziua Femeii: Rasfatul, scopul tau de 8 martie
Foto: sheknows.com

Cadourile de 8 martie sunt o provocare pentru tine? Daca nu ai idei de cadouri personalizate sau nu ai avut norocul sa primesti indicatii subtile, Business24 a alcatuit o lista cu elemente prin care nu poti da gres in fata unei doamne.

Poti sa ii cumperi un ceas, dar nu unul oarecare, ci unul ce scoate in evidenta feminitatea sa. Poti, de asemenea sa apelezi la o bijuterie, iar diamantele in combinatie cu aurul sunt adesea o reteta de succes.

Mai departe, nu uita ca femeile adora tot ceea ce inseamna rasfat, iar rafturile cu cosmetice nu sunt niciodata prea pline pentru ele. Iti recomandam o cutiuta impletita, eleganta, in care sa gaseasca tot ce s-ar dori dupa o baie fierbinte: creme parfumate, lotiuni si chiar o sampanie fara alcool.

Nu in ultimul rand, un halat elegant de matase o va face sa-si doreasca sa stea cat mai mult timp acasa si sa uite de stresul cu care se confrunta in fiecare zi.

Ceasurile "Ladymatic"

Foto: Galt orologerie elvetiana

In cazul in care te gandesti sa-i cumperi un ceas, Business24 iti recomanda colectia Ladymatic de la Omega.

Modelul din imagine urmeaza fie lansat la BaselWorld 2013, insa majoritatea ceasurilor Omega sunt disponibile in Romania prin magazinele GALT orologerie elvetiana, asa ca vei gasi cu siguranta unul feminin care sa o impresioneze pe persoana draga.

Bijuterie din aur alb si diamante

Foto: jrdunncom.com

Un pandantiv Chopard, din colectia Happy Spirit Diamond, cu cercuri concentrice din aur alb si diamante, ar putea fi un cadou clasic, dar cu siguranta apreciat de orice doamna.

Pana pe 8 martie mai ai timp, iar daca vrei sa comanzi chiar modelul "Chopard Happy Spirit Diamond Set Floating Circle Necklace White Gold", il poti gasi pe Luxury Bazaar.

Accesorii din piele

Foto: giftvault.com

O curea ce imbina stilul "military" cu ideea de corset, din piele neagra si accesorii aurii, ar putea fi un cadou reusit pentru o doamna pe care o cunosti foarte bine si stii ca ii place sa isi puna in valoare silueta, chiar si atunci cand poarta camasa.

Cureaua Garde A Toi poate fi comandata online de pe portalul specializat in cadouri, GiftVault.

Un set complet de cosmetice

Foto: harrods.com

Ziua femeii inseamna momente de rasfat maxim pentru doamne, iar un set de creme, perle de baie si sapunuri delicate "Luxury", intr-o cutie speciala si eleganta, asigura suficiente resurse pentru o zi relaxanta.

Business24 iti recomada Bathing Hamper de la Harrods, un set ce contine pe langa creme de corp rafinate, spumant de baie, lotiune tonica si sapun cu aroma de trandafir, si o bautura racoritoare fara alcool, ce poate inlocui cu succes clasica sampanie.

O tinuta eleganta, pentru casa

Foto: harrods.com

Un halat din matase, alb cu imprimeuri florale si cu maneci elegante, ar putea fi o alta varianta de cadou. Astfel, orice doamna va aprecia mai mult momentele de relaxare si rasfat in acest inceput de primavara.

Un astfel de halat este si Secret Garden Kimono Robe, pe care il poti comanda de pe magazinul online Harrods.

#cadou lux ziua femeii, #cadou 8 martie, #cadouri femei, #idei cadouri femei , #Femei de afaceri