Andreea Marin Banica lanseaza campania "Trezeste Romania"

Joi, 10 Mai 2012, ora 09:44
1944 citiri
Andreea Marin Banica lanseaza campania "Trezeste Romania"

"Trezeste Romania" este o campanie care are ambitia nu doar de a face reportaje de calitate, ci de a "trezi" ideea de solidaritate si de a recunoaste adevaratele valori, a declarat Andreea Marin Banica.

Andreea Marin Banica si fundatia "Pretuieste viata" realizeaza in coproductie cu Realitatea TV, campania nationala "Trezeste Romania".

"De multa vreme ma gandesc la o miscare nationala care sa-i scoata la lumina, pentru ca suntem invadati de stiri despre violuri, omoruri, smecherie, violenta, nepasare. Sunt pur si simplu satula de frivolitate si ca mine sunt si altii. Poate sunt mult mai multi, dar mai tacuti, cei care ar vrea sa se schimbe ceva din punctul acesta de vedere, sa vada pozitivitate, sa vada oameni frumosi, sa aiba ce sa le arate copiilor lor atunci cand deschid televizorul, atunci cand deschid un ziar, atunci cand ii scot in lume, decat cei care sunt foarte galagiosi, foarte activi in ideea de a critica, de a privi peste gard, de a pune piedici altora, fara a se gandi ca ei insisi ar putea face ceva sa miste tara asta inainte", a mai spus Andreea Marin Banica.

#campanie Andreea Marin Banica, #campania nationala Trezeste Romania, #miscare nationala Trezeste Romania , #Femei de afaceri