Andreea Esca: Femeile reprezinta o mare forta in Romania

Marti, 05 Martie 2013, ora 15:35
1915 citiri
Andreea Esca: Femeile reprezinta o mare forta in Romania

Andreea Esca, Monica Davidescu, Alice Nastase, Gabriela Szabo, Leslie Hawke si Diana Vitan iti vor dezvalui o parte din povestea lor de viata, vineri, 22 martie, in cadrul conferintei motivationale cu tema "Feminitate si succes".

Evenimentul este gazduit de Hotel Marshal Garden, Bucuresti, incepand cu ora 10:00, iar moderator este Iuliana Tudor, se arata intr-un comunicat remis redactiei Business24 de catre organizatori.

Ce ii motiveaza pe speakerii sa participle la un astfel de eveniment:

"Cred ca femeile reprezinta o mare forta in Romania si orice intalnire cu ele este un bun prilej de discutii valoroase. Cine nu vrea sa vorbeasca despre feminitate si succes ? Cine nu vrea sa mai afle cate ceva care i-ar putea face viata mai buna ? Eu una, as fi curioasa", spune Andreea Esca.

"Sa te intalnesti cu femei care cauta raspunsuri la aceleasi intrebari ca si tine este un dar pe care nu mi-l refuz niciodata", explica si Alice Nastase Buciuta.

"Imi place sa discut chestiuni femeiesti, in special cu tinere romance, si ma intereseaza felul in care cultura le influenteaza atitudinea fata de ideea feminism, munca sau maternitate", isi sustine si Leslie Hawke participarea la eveniment.

Va asteptam!

Eveniment recomandat de Business24

#conferinta feminitate succes, #conferinta andreea esca, #conferinta femei martie , #Femei de afaceri