Vrei sa-ti completezi garderoba de Sarbatori? Poti cumpara cei mai scumpi pantofi din lume

Sambata, 10 Decembrie 2011, ora 00:00
2925 citiri
Vrei sa-ti completezi garderoba de Sarbatori? Poti cumpara cei mai scumpi pantofi din lume
Pantofi Roger Vivier

In 1962, Printesa Saroya s-a casatorit cu Sahul Iranului. La nunta, aceasta a purtat o pereche de pantofi creata special pentru aceasta ocazie de catre designerul Roger Vivier. Acestia au fost scosi de curand la licitatie.

Casa de accesorii de lux franceza Roger Vivier, readusa la viata de Diego della Valle in urma cu opt ani, a cumparat pantofii purtati de Printesa Saroya in cadrul unei licitatii recente, relateaza Forbes.com. Astfel, creatia lui Vivier, designerul care a inventat totul cui, s-a intors in sanul familiei.

Pantofii au toc jos, incrustrat cu filament de argint si infrumusetat cu topaz. Pretul atins in cadrul licitatiei a daramat orice record - 19.750 de euro.

Din dorinta de a pastra intacta colectia personala a Domnului Vivier, echipa Roger Vivier (Della Valle, directorul artistic Bruno Frisoni si ambasadorul de brand Ines de la Fressange) au format o alianta cu Federatia Franceza de Incaltaminte si cu Statul Francez pentru a cumpara aproape toate obiectele din aceasta serie.

Colectia include si pantofi realizati pentru Elizabeth Taylor si John Lennon.

Astfel de eforturi care au ca scop protejarea unei mosteniri au tinut capul de ziar si atunci cand Daphne Guinness a preferat sa cumpere intreaga colectie de moda a Isabellei Blow, decat sa o vada imprastiata printre straini in urma licitatiei organizate de Casa Christie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cei mai scumpi pantofi, #top pantofi, #colectie pantofi, #pantofi roger vivier , #Fashion