Viena va avea timp de trei zile un "Palat al Modei"

Vineri, 28 Martie 2014, ora 10:46
1009 citiri
Viena va avea timp de trei zile un "Palat al Modei"
Foto: Robert Fritz

Viena va gazdui "Palatul Modei" intre 28 si 30 martie la Kunstlerhaus din Viena, aflat in Karlsplatz, langa celebrul Musikverein de unde se transmite Concertul de Anul Nou.

Proiectul a fost initiat in urma cu 11 ani, din dorinta de a-i face cunoscuti pe tinerii designeri austrieci publicului larg.

Intre timp "Palatul Modei" a devenit insa unul dintre cele mai mari si importante evenimente de moda din Viena, reunind 100 de designeri austrieci si internationali, anunta Biroul de reprezentare al Municipalitatii Vienei.

De o atentie deosebita se vor bucura anul acesta designerii finlandezi. De asemenea, accentul va fi pus si pe marcile "verzi".

Vizitatorii vor avea ocazia de a intra in contact cu designerii, de a asista la prezentari de moda si, nu in ultimul rand, de a proba si achizitiona obiecte vestimentare, bijuterii si accesorii din cele mai noi colectii.

Ceea ce face ca experienta sa fie cu atat mai interesanta este faptul ca cei care vand creatiile sunt insisi designerii.

Considerat a fi cel mai mare designer boutique temporar din Austria, "Palatul Modei" atrage anual peste 10.000 de vizitatori.

Biletul de intrare este de 10 euro pe zi.

Din 2012 un astfel de eveniment, de dimensiuni mai mici insa, este organizat si in Linz (4 - 6 aprilie).

#Viena Palat Moda, #eveniment fashion Viena , #Fashion