Venom si Nemesis, doua ceasuri cu atitudine din colectia Zinvo Blade

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 00:00
3899 citiri
Venom si Nemesis, doua ceasuri cu atitudine din colectia Zinvo Blade
Foto: Extravaganzi

Nu este moment mai potrivit pentru a-ti completa colectia de accesorii stilate decat inceputul noului an, iar creatorii de ceasuri de la Zinvo stiu cu siguranta acest lucru.

Trecerea in noul an te poate prinde purtand la mana unul din cele doua modele adaugate colectiei Blade: Venom si Nemesis, relateaza Extravaganzi.

Cele doua modele de ceasuri Zinvo se remarca prin designul minimalist. Imbracate in carcase de otel inoxidabil de 42 mm, ceasurile degaja o atitudine nonconformista, detaliile unice adaugate fiecarui model dovedindu-se de efect.

Pentru Blade Venom, fibra de carbon a fost alegerea orologierilor pentru desavarsirea detaliilor date imaginii generale a ceasului, atat pe cadranul acestuia, cat si in privinta bratarii.

De partea cealalta, Nemesis mizeaza pe un strop de lux dat infatisarii ceasului prin adaugarea unui inel marginal al cadranului din aur de 18 karate.

Ambele ceasuri beneficiaza de un mecanism automatic ce asigura o rezerva de energie de 42 de ore, iar la pretul de 350 de dolari noile ceasuri Zinvo Blade sunt numai bune de cumparat de Sarbatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri Zinvo Blade, #colectie ceasuri Blade, #accesorii masculine , #Fashion