UR-106 Flower Power, o minunatie de ceas de la Urwerk

Sambata, 20 Mai 2017, ora 00:00
3179 citiri
UR-106 Flower Power, o minunatie de ceas de la Urwerk
Foto: Extravaganzi

In spatele unui barbat de succes se ascunde o femeie puternica, spune o veche zicala, iar orologierii Urwerk par sa stie acest amanunt, ultima lor creatie reflectand intocmai caracterul ferm al unei doamne hotarate.

UR-106 Flower Power combina farmecul exuberantei in design cu finisaje din material de o duritate extrema, rezultatul final fiind un ceas de lux ce ascunde o tarie de tel sub aspectul sau delicat, relateaza portalul Extravaganzi.

239 de diamante prelucrate de bijutierii casei Wesselton si montate de confratii lor de la Magnin Geneva dau o stralucire superba ceasului Flower Power de la Urwerk.

Si mai uluitor este faptul ca designerii au preferat sa incrusteze pietrele pretioase pe o carcasa de otel inoxidabil in locul uneia din metale nobile, iar experimentul pare un real succes.

Stralucirea diamantelor reflectata de suprafata lustruita a metalului ofera un aspect deosebit accesoriului feminin, iar faptul ca intreaga colectie UR-106 Flower Power se rezuma la doar 11 ceasuri face din acesta bijuterie o adevarata comoara pe care vei dori sa o simti la incheietura mainii.

O floare de lotus incrustata in diamante joaca rolul de indicatoar al orei pe cadranul principal al ceasului, alte trei ornamente din aur incrustat cu diamante completand acest decor.

Intregul aranjament fixat intre marcajele orare ale ceasului se invarte precum un carusel, fiecare floare de diamant punand in valoare functiile complexe ale mecanismului din interior.

Ineditul mariaj dintre otel si diamante este pus in vanzare la un pret de 96.000 de dolari, dar, pentru un cadou facut celei care iti sta alaturi la bine si la greu, pretul pare o adevarat bagatela tinand cont de eleganta acestui accesoriu de lux.

#ceas dama, #ceas UR106 Flower Power, #ceas Urwerk, #accesorii lux, #fashion , #Fashion