Un ceas nou Vacheron Constantin adaugat colectiei Overseas. Nu arata magnific?

Sambata, 14 Mai 2016, ora 00:00
2523 citiri
Un ceas nou Vacheron Constantin adaugat colectiei Overseas. Nu arata magnific?
Foto: Luxatic

Overseas pare un nume perfect pentru un ceas cu complicatii menite sa redea timpul pe mapamond, asa ca nu este de mirare faptul ca orologierii casei Vacheron Constantin au denumit o intreaga colectie astfel.

Partea si mai atractiva o reprezinta noul model World Time 770V adaugat colectiei Overseas, detaliile de design si tehnice fiind cu adevarat surprinzatoare, dupa cum relateaza revista Luxatic.

Ceasul Vacheron Constantin World Time 770V vine imbracat intr-o carcasa sobra de otel, dar cele trei variatiuni de culoare date cadranului - albastru, maro si argintiu - mai indulcesc un pic imaginea masculina.

Cadranul este accesorizat si cu o harta a emisferei nordice a Terrei, dar si mai interesant este ca noul ceas afiseaza 37 de fusuri orare de pe glob.

Imaginea eleganta este completata de finisajele fine din matase si catifea si ecranul din safir fume.

In interior, complicatiile ceasului sunt puse in miscare de un mecanism Vacheron Constantin 2460WT executat din 255 de componente.

La fel ca si la celelalte ceasuri din colectia Overseas, World Time 770V are mecanismul interior protejat de influenta campurilor magnetice si rezista la apa pana la 150 de metri adancime.

Ceasul este insotit de o bratara patentata de Vacheron Constantin care permite eliberarea rapida de pe incheietura mainii, dar poti alege in schimb si una mult mai stilata din piele de aligator.

Incepand din toamna acestui an, Vacheron Constantin World Time 770V va intra pe piata de la un pret standard de 37.000 de dolari.

#accesorii lux, #ceas Vacheron Constantin World Time 770V, #ceas colectia Overseas , #Fashion