Un ceas care-ti starneste dorul de a naviga: Breguet Maritime Equation Marchant

Sambata, 13 Mai 2017, ora 00:00
4088 citiri
Un ceas care-ti starneste dorul de a naviga: Breguet Maritime Equation Marchant
Foto: Luxatic

Cei peste 240 de ani de traditie aflati in spatele ceasurilor Breguet arata ca inspiratia si eleganta nu se erodeaza in timp, cea mai noua creatie a orologierilor elvetieni, Maritime Equation Marchante 5887 avand toate caracteristicile unui produs de lux.

Integrat in celebra colectie de ceasuri Maritime a casei elvetiene, Equation Marchante 5887 se dovedeste un accesoriu stilat, definitoriu pentru un barbat care adora marea, soarele si eleganta rafinata, puncteaza revista Luxatic.

Cuprins intr-o carcasa de 43,9 mm, mecanismul tourbillon al ceasului se dovedeste fermecator, atat prin jocul valurit al subcadranului cronometrului pozitionat in dreptul orei 5, cat si prin complicatiile scoase in evidenta de capacul din safir montat pe spatele ceasului.

Cadranul principal este in sine o bijuterie, albastrul marin incadrandu-se perfect in rama de aur alb pe care sunt inscriptionate reperele orare.

Un mecanism de calibrul 581 DR pune in miscare ceasul tourbillon cu iz maritime, asigurand si o rezerva de energie pentru 80 de ore de functionare ireprosabila.

Ceasul Breguet Maritime Equation Marchante 5887 este pus in vanzare in doua versiuni distincte, pentru varianta din platina 950 clientii casei elvetiene trebuind sa achite 224.500 euro, in vreme ce seria decorata cu aur roz are un pret de 209.500 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri lux, #accesorii masculine, #ceas Breguet Maritime Equation Marchante , #Fashion