Si stylish, si calduors! Cateva ponturi simple pentru o iarna in trenduri

Vineri, 04 Ianuarie 2019, ora 10:35
2456 citiri
Si stylish, si calduors! Cateva ponturi simple pentru o iarna in trenduri

Iarna! Aceasta vestitoare a puloverelor groase, infasurate in fulare care acopera si picioarele, si urechile in acelasi timp. Gerurile iernii nu par momente tocmai perfecte pentru a dezlantui fashionista din tine.

Dar nu trebuie neaparat sa fie asa. Pana la urma, mai multe haine, mai multe sanse de a fi stylish! Asa ca pregatiti cardurile de cumparaturi si hai sa ne facem iarna trendy si calduroasa!

Straturi, straturi, straturi

Regula numarul unu vine de pe taramurile nordice. Acolo, cand e frig si bate vantul, adica mai tot timpul, numarul de articole vestimentare scoase la plimbare se dubleaza. Dar este si o metoda foarte usoara de a incerca stiluri noi sau fuziuni intre doua stiluri.

De exemplu, o helanca purtata peste un tricou, sub o jacheta, sub un palton, sub un fular pufos nu e ceva ce vezi in fiecare zi. Decat daca esti in Suedia si e frig. Adica daca esti in Suedia.

Esarfele sunt prietenele tale

O sa zici ca sunt batranicioase. Dar nu-i timpul pentru prejudecati cand sunt mai multe grade cu minus decat stele pe cer. Plus ca sunt atatea tipuri de esarfe si la fel de multe feluri de a le purta, ca sa-ti pui in valoare stilul.

In jurul gatului, da, evident. Dar si peste cap, de ce nu? Daca o faci cu stil si atitudine, vei arata ca doamnele din filme americare care-si fluturau esarfele misterios in adierea decapotabilei. Pe cele lungi poti sa le prinzi intr-o curea trecuta prin jurul taliei, pentru un efect inedit.

Mai sunt si esarfele-paturica, in care poti pur si simplu sa te invelesti. Vezi ce ti se potriveste si experimenteaza cu materiale, culori si stiluri.

These boots were made for being trendy

Vedetele iernii sunt indiscutabil cizmele si ghetutele. De acolo ar trebui sa pornim, de fapt, in alcatuirea tinutei. Daca ai o pereche de cizme geniale peste genunchi, merita sa te mandresti cu ele. Asa ca le poti asocia cu o rochie scurta si indrazneata.

Daca ai niste ghete pe glezna superbe, adu-le in prim plan cu o pereche de blugi skinny rasuciti. Iar cand viscolul nu mai iarta nimic in cale, e timpul sa treci la artileria grea. Adica cizmele din cauciuc inalte.

Imprieteneste-le cu salopeta aia pe care nu-ti vine niciodata s-o porti si completeaza-ti stilul rustic-chic cu o impletitura invatata de la bunica.

Cel mai blana accesoriu

Cand altcandva poti sa porti blana fara sa fii judecata? Bineinteles, iti recomandam sa alegi varianta responsabila si anume blana sintetica. Poate fi chiar mai calduroasa decat cea naturala. Si o poti adopta in orice forma, de la haine lungi, la jachete pe talie, gulere, mansoane sau manusi.

Oricare varianta te va scoate in evidenta si te va trimite direct in clasa divelor care nu lasa un pic de zapada sa le umbreasca stralucirea.

Nu-i asa ca abia astepti sa iesi din nou afara? Iar ca sa-ti fie iarna frumoasa si la capitolul buget, ia-l cu tine si pe CardAvantaj la urmatoarea sesiune de cumparaturi.

#trand fashion iarna , #Fashion