Sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite rochii office Kokoa Couture

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 14:29
2008 citiri
Sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite rochii office Kokoa Couture

Femeile care lucreaza in spatii office deja s-au obisnuit cu tinutele formale pe care se presupune ca trebuie sa le adopte. Indiferent daca acestea sunt strict office sau au si caracteristici ale stilului elegant, este important sa nu se priveze de confortul pe care ar trebui sa il asigure.

Specialistii Kokoa Couture, un magazin online de imbracaminte de calitate, ofera cateva sfaturi celor care au nevoie de ajutor pentru a se ghida in alegerea unei tinute ce sa le reprezinte in totalitate. Alegerea acelor culori care sunt in trend, dar si a modelelor asemenea, se impune de la sine. Nu trebuie neglijat nici rolul accesoriilor diverse care pot face adevarata diferenta, scotand din anonimat orice prezenta feminina.

Rochiile office sunt specifice stilului clasic, deci este de preferat ca acestea sa nu depaseasca linia pe care acesta o impune, chiar daca preferintele sunt orientate si catre cel elegant.

Alegerea unei rochii office Kokoa Couture, care sa evidentieze atuurile femeilor

Recomandarea experilor acestui magazin de renume pentru femeile cu inaltime peste medie este de a alege modelele mai scurte, nu cu multa insa peste linia genunchilor. Un accent aparte trebuie pus si pe manecile rochiei, deci o sesiune de shopping trebuie sa vizeze si lungimea acestora.

Cele mai multe dintre cele ce lucreaza in sectorul business si stiu sa aprecieze calitatea opteza pentru acele rochii office Kokoa Couture care le avantajeaza, evidentiindu-le trasaturile deosebite, fie modelele cu aspect volatil, fie cu maneci cu volane, fie cu maneci alungite.

Pentru ca si cele de inaltime mai mica sa isi evidentieze armonios talia, Kokoa Couture propune o varietate de modele midi, care ofera un efect vizual de alungire. De preferat este ca incaltamintea sa fie reprezentata de tocuri inalte, pentru a putea intregi ideea de inaltime. Se recomanda evitarea senzatiei de vulgaritate, de obicei constand in sliturile prea generoase.

Cand problema consta in lipsa greutatii ideale, nicidecum nu trebuie sa se porneasca de la conceptia ca o rochie office nu este nicicum potrivita. Din contra, privirile trebuie sa fie indreptate dupa modelul potrivit pentru a alcatui acea imagine business dorita - modelele drepte.

Orice vine in culori prea deschise sau in carouri trebuie insa evitat. Alaturi de o astfel de rochie, cel mai bine se potrivesc fie pantofii cu toc subtire, fie botinele.

Modelele cambrate de altfel pot sublinia orice silueta de invidiat, mai ales daca tinuta este asortata cu tocuri medii sau chiar inalte.

Accesorizarea rochiilor office in stiluri creative face diferenta de clasa

O modalitate excelenta in orice vreme de a pune in evidenta o rochie, de orice fel ar fi aceasta, este prin adaugarea unui plus de eleganta, fie printr-un accesoriu corespunzator, fie prin incaltaminte. Este de departe o solutie pentru a influenta imaginea finala, atat in cazul persoanelor inalte, cat si al celor de o inaltime mai redusa.

Cele interesate sa gaseasca acea rochie office care sa le ajute sa arate impecabil, mai ales cu o ocazie mai deosebita sau la un interviu, trebuie sa se ghideze mai mult dupa simplitate.

Cand rochia este clasica, poate fi accesorizata cu diverse elemente pentru un efect de exceptie. Spre exemplu, o geanta de dimensiuni reduse este mai mult decat potrivita, in conditiile in care incape in aceasta strictul necesar.

Pentru cele care au un job de zi cu zi, modelele medii sunt de preferat pentru ca din start creste numarul lucrurilor de care are nevoie.

Din multitudinea de solutii pentru evidentierea tinutei, cea mai simpla se refera la alegerea unor bijuterii corespunzatoare. Desigur, totul trebuie realizat cu limita pentru a nu supraincarca tinuta, creand astfel un aspect inestetic.

Fiind vorba de stilul office, sunt preferate bijuteriile finute, cu detalii minimaliste. Acestea trebuie sa se armonizeze si din vedere cromatic, realizand un echilibru perfect.

Spre exemplu, daca rochia are o culoare mai aprinsa, sunt recomandate accesoriile neutre, conferind astfel un look final echilibrat. In situatia in care rochia este intr-un ton neutru, atunci alternativa privind bijuteriile este cea definita de elemente in culori tari, accentuate.

Nicicum nu trebuie pierdut din vedere in timpul sesiunii de shopping ca ceea ce conteaza nu este numai modelul rochiei, ci si solutiile de accesorizare a acesteia.

Crearea unei ambiante vizuale placute este cheia, astfel ca tinuta finala sa fie una cat mai reprezentativa pentru fiecare personalitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rochii office , #Fashion