Setul de bagaje Rolls Royce, un mod ultra-stilat de a calatori

Sambata, 21 Mai 2016, ora 00:00
5398 citiri
Setul de bagaje Rolls Royce, un mod ultra-stilat de a calatori
Foto: press.rollsroycemotorcars

Odata ce ai apucat sa gusti din farmecul unei calatorii in interiorul unei limuzine Rolls Royce vei vrea ca si bagajul tau de calatorie sa corespunda intru totul acestei experiente ultra-stilate.

Din fericire, designerii companiei auto britanice s-au gandit la acest aspect si, fara sa apeleze la intermediari, au creat un set de bagaje de calatorie Rolls Royce, care vor corespunde si celor mai pretentioase cerinte, anunta Just Luxe.

Setul pare destinat posesorilor de limuzine Wraith, dar cu siguranta se va dovedi un accesoriu care poate starni priviri admirative chiar si atunci cand nu te afli la volanul unei limuzine britanice.

6 piese intra in componenta setului de calatorie Rolls Royce: 2 trolere, 3 genti de weekend de dimensiuni diferite si o husa de imbracaminte.

Intregul set de bagaje poate fi achizitionat la pretul de 45.854 dolari, dar in centrele dealerilor Rolls Royce vei gasi si fiecare piesa expusa spre vanzare in mod separat.

Daca este sa alegi si o limuzina Wraith, vei mai scoate din buzunar suma de 360.000 dolari, dar macar vei stii ca ti-ai asortat in mod fericit elegantul bagaj de calatorie cu o masina pe masura.

Bagajul este lucrat cu o atentie deosebita, incluzand materiale precum ramele din fibra de carbon, piele fina intr-o singura sau in doua nuante, sisteme de inchidere din aluminiu si roti elegante pentru trolere, acestea fiind inscriptionate vizibil si cu sigla firmei.

La fel ca si automobilele celebrei companii britanice, bagajele de calatorie Rolls Royce pot fi personalizate in functie de cerintele clientului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bagaj lux, #setb bagaje calatorie Rolls Royce, #Rolls Royce Wraith , #Fashion