Rose Gold Blade, automaticul Zinvo care nu-i chiar pentru oricine. Oare e bun pentru tine?

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 00:00
4324 citiri
Rose Gold Blade, automaticul Zinvo care nu-i chiar pentru oricine. Oare e bun pentru tine?
Foto: Zinvowatches

Pentru orologierii casei elvetiene Zinvo, perioada sarbatorilor de iarna se anunta momentul perfect pentru a lansa pe piata un accesoriu plin de personalitate, in editie limitata.

Colectionarii care admira stilul distinct al ceasurilor Zinvo vor fremata de nerabdare sa probeze si sa cumpere unul din cele 100 de ceasuri Rose Gold Blade, care urmeaza sa fie puse in vanzare din luna decembrie, informeaza Extravaganzi.

Ceasul ar putea reprezenta cadoul perfect de care sa se bucure un barbat stilat, imaginea aurului roz care imbraca intreaga carcasa de 44 mm a acestuia dovedindu-se de o eleganta remarcabila.

Acelasi lucru poate fi spus si despre bratara din piele neagra de crocodil prelucrata dupa toate regulile marochinariei fine din Italia.

Pe scurt, asa cum recunoaste si fondatorul Zinvo, Borys Khudomaka, ceasul este dedicat unui grup select de consumatori, care pot aprecia finetea si personalitatea puternica degajata de acest accesoriu in editie limitata.

"Timp de trei ani am creat ceasuri avangardiste, dar in acest timp am inteles ca stilul personal si exclusivitatea unui accesoriu definesc un barbat adaptat stilului Zinvo.

Astfel am pus laolalta stralucirea aurului roz cu unul dintre cele mai populare modele de ceasuri Zinvo, Blade, pentru a oferi prima editie limitata de ceasuri dedicata unui grup restrans de clienti", a explicat fondatorul firmei.

Cadranul ceasului pastreaza imaginea clasica a seriei Blade, un disc rotator de turbina si, la fel ca si celelalte ceasuri din serie, este alimentat de un mecanism automatic cu o rezerva de energie de 42 de ore.

Spatele transparent al ceasului permite si o buna vizionare a miscarilor mecanismului interior, sporind asfel atractivitatea accesoriului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas aur Zinvo, #ceas Rose Gold Blade, #accesorii masculine , #Fashion