RFTB, primul salon profesionist al industriei modei, se deschide la sfarsitul lui septembrie

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 14:26
1497 citiri
RFTB, primul salon profesionist al industriei modei, se deschide la sfarsitul lui septembrie

RFTB, primul salon profesionist al industriei modei, se deschide pe 25 septembrie pentru vizitatorii profesionisti, asigurand astfel un mediu specializat in vederea realizarii unor contacte intensive si intalniri intre producatori, importatori, comercianti interni si internationali, specialisti din toate activitatile conexe, invatamant superior de specialitate, precum si presa.

Printre alti expozanti, Jolidon, cel mai cunoscut nume din industria modei romanesti, sosit de curand de la Salonul de Lenjerie din Paris, va aduce la Salonul RFTB standul de aproape 100 mp care a fost conceput si realizat special pentru aceasta editie.

Designul vestimentar va avea ca reprezentant de varf pe Lena Criveanu, cea care a dus timp de doua editii pe podiumul Berlin Fashion Week moda romaneasca alaturi de intreg grupul Romanian Designers.

Sectiunea de tendinte va cuprinde creatii semnate de Alina Botea, cea care a fost selectata inca de la prima participare in Show-ul de tendinte de la Pret-a-Porter Paris si Grazia Show - Berlin.

Colectiile pregatite a fi expuse in cadrul RFTB vor fi pentru sezonul primavara/vara 2014 (confectii) toamna/iarna 2014-2015 (tesaturi).

Acreditarile pentru vizitatori pot fi obtinute online direct pe site-ul evenimentului: http://rftb.ro/vizitatori/inregistrare-vizitatori/

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RFTB salon moda, #industrie moda, #profesionisti moda, #colectii moda 2014 , #Fashion