Ralph Lauren ti-a pregatit geanta cu incarcator si LED-uri pe interior

Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 00:00
4640 citiri
Ralph Lauren ti-a pregatit geanta cu incarcator si LED-uri pe interior

Noul trend in materie de accesorii feminine dedicate epocii digitale este dat anul acesta de celebrul designer Ralph Lauren cu o geanta speciala.

Poseta din piele Ricky Bag este prevazuta cu cateva elemente cu aspect futurist, dar deosebit de utile, explica reporterii Luxpresso.

Fara un look agresiv la exterior, geanta din piele Ralph Lauren isi dezvaluie farmecul in fata ochilor tai mai ales cand o deschizi.

Pe interior, mai multe LED-uri incorporate in captuseala ei iti asigura lumina necesara pentru a gasi obiectul dorit in cel mai scurt timp.

Portul de incarcare al dispozitivelor smart se regaseste pe unul din peretii gentii, un smartphone cu bateria golita putand beneficia de o reincarcare rapida de la acumulatorul intern al gentii Ricky Bag.

Desigur, si acest acumulator beneficiaza de un port micro USB pentru incarcare, la randul sau, de la priza.

In plus, cablul incarcatorului din geanta este compatibil cu toate smartphone-urile existente pe piata.

Ricky Bag promite sa devina un accesoriu reprezentativ pentru 2015. Dincolo de introducerea acestor elemente de tehnologie, finetea stilului Ralph Lauren se observa in croiala desavarsita a gentii, un exemplar necesitand 12 ore de munca manuala din partea artizanilor italieni.

Logo-ul marcii straluceste puternic pe clapeta din fata placata cu aur, indeajuns pentru a te transforma intr-o adevarata vedeta.

Daca ti-am starnit curiozitatea, afla ca poti face deja precomanda pe site-ul ralphlauren.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#geanta lanterna incorporata, #geanta incarcator, #Ralph Lauren Geanta LED, #Ralph Lauren geanta incarcator , #Fashion