Protejeaza-te de frig cu haine la moda

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
3250 citiri
Protejeaza-te de frig cu haine la moda
Accesorii de iarna / Sursa foto: acasa.ro

Frigul din ultimele zile te face sa iti doresti haine cat mai calduroase? Atunci alege accesorii potrivite, care sa te protejeze de zapada, dar sa te faca sa arati bine. O caciula de blana, o pereche de manusi din piele fina sau un fular moale sunt doar cateva sugestii.

Manusile de piele te vor ajuta sa iti pastrezi caldura mainilor, te vor proteja impotriva frigului si te vor ajuta sa iti exprimi personalitatea. Poti gasi o pereche pe gustul tau, la mai multe case de moda din tara sau pe magazinele online.

Cele mai mici preturi le vei intalni la Meli Melo si la Accesorize, unde o pereche de manusi de piele costa minim 70 de lei. La Kadoly.ro, pretul manusilor incepe de la 150 de lei, in timp ce la Maxine.ro manusile costa 129 de lei.

Pe de alta parte, la Stefanel poti da si doua milioane pe o perehe de manusi din piele, in timp ce la Sermoneta gloves pretul ajunge pana la 623 de lei.

Caciula de blana ramane un articol vestimentar la moda, iar designerii s-au intrecut in lansarea unor modele care sa fie pe placul celor mai pretentioase cumparatoare.

De la caciula ruseasca cu blanita, clasica, pana la modelele mai indraznete, care imita blana de leopard, pisica sau tigru, toate sunt foarte calduroase. Pretul este, insa, pe masura: vei plati cateva milioane pentru un asemenea obiect vestimentar pe care il poti gasi la Stefanel, Mango, Zara sau H&M.

Un fular moale si pufos care sa iti protejeze gatul de frig este un alt accesoriu necesar pe timpul iernii.

Pretul variaza intre 75 de lei si cateva sute de lei: la shopmania.ro vei gasi fulare din mohair la preturi incepand cu 75 de lei, iar pentru mai mult stil poti consulta oferta victoriaonline.ro, unde un fular costa si 350 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii iarna, #caciula blana, #caciula ruseasca, #fular, #manusi piele , #Fashion