Pana si Jack Sparrow ar fi invidios! Uite cum arata ceasul Pirates de la Montegrappa

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 00:00
3816 citiri
Pana si Jack Sparrow ar fi invidios! Uite cum arata ceasul Pirates de la Montegrappa
Foto: Extravaganzi

In completarea colectiei de instrumente de scris Pirates, designerii Montegrappa au lansat pe piata si un ceas care ofera aceleasi detalii care fac referire la viata rebelilor de pe mari.

Montegrappa Pirates este un accesoriu decorat la fel ca o nava de pirati, carcasa de argint afisand diverse efigii clasice ale acestei culturi, dupa cum anunta Extravaganzi.

Ceasul a fost lansat chiar inainte de prezentarea oficiala a peliculei cu numarul cinci din seria Piratii din Caraibe, iar designul accesoriului invelit in argint l-ar face invidios pana si pe Jack Sparrow.

Ceasul este prezentat sub doua modele, diferentiate doar de o usoara poleiala aurita a unor elemente decorative de pe carcasa acestuia.

Materialul de baza este argintul, dar stralucirea accesoriului aproape ca paleste in fata decoratiunilor bogate care impodobesc carcasa acestuia. Stele de mare, sirene, scoici si nelipsitul craniu de pirat cu un pumnal in dinti fac din ceasul Pirates un accesoriu atragator pentru un domn adept al tinutelor de vacanta.

Mecanismul interior este un renumit dispozitiv automatic de calibrul ETA 2824. Carcasa este rezistenta la presiuni acvatice de pana la 10 atmofsere, ceea ce inseamna ca nava ta poate lua apa la bord, dar nu si accesoriul pe care il porti la incheietura.

Mai mult, cele doua modele Pirates MonteGrappa vor fi produse in serii limitate la doar 88 de exemplare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas Montegrappa, #colectie Pirates Montegrappa, #serie limitata ceasuri, #fashion , #Fashion