O bijuterie in editie super-limitata: ceasul Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 00:00
4640 citiri
O bijuterie in editie super-limitata: ceasul Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire
Foto: Youtube

Este cazul sa serbezi intrarea in noul an cu un accesoriu de zile mari, menit sa te scoata in evidenta instantaneu.

Noul ceas Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire se distinge prin caracterul super-limitat al editiei, ca si prin materialele folosite in realizarea sa, mentioneaza Extravaganzi.

Sufixul Sapphire adaugat numelui purtat de accesoriul produs in doar 5 exemplare te lamureste pe loc ca ai in fata un ceas cu o carcasa realizata din al doilea cel mai dur material intalnit in natura, safirul.

Taiata din 9 blocuri de safir bine combinate intre ele, carcasa ceasului Bell & Ross atrage imediat privirile oricui, iar transparenta ei lasa la vedere si intregul mecanism cu complicatii tourbillon din interiorul ceasului.

Foto: Bell & Ross

Complexitatea accesoriului se face remarcata atat prin maiestria cu care sunt imbinate piesele de safir care dau o rezistenta deosebita ceasului Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire, cat si prin mecanismul de calibru 285, realizat din 35 de piese distincte, capabile sa vibreze de 21.600 ori pe ora, asigurand astfel o rezerva de energie de 4 zile.

Si mai mult intriga perspectiva asupra custii tourbillon care este vizibila din fata, spate si chiar din lateral, un artificiu care sporeste cu mult frumusetea intriseca a accesoriului.

5 functii distincte: ora si minute, cronometru, indicator al rezervei de energie, cronograf si tourbillon se fac remarcate pe cadranul extravagantului ceas din safir, efectul vizual fiind remarcabil.

Cat despre pret... hmm, pare-se ca orologierii Bell & Ross tind sa lase acest amanunt invaluit in mister.

#accesorii masculine, #ceas safir, #ceas Bell Ross Tourbillon Sapphire , #Fashion