MCT Dodekal One D110, un ceas cu design futurist greu de uitat. Alege combinatia preferata de culori

Sambata, 25 Martie 2017, ora 00:00
4409 citiri
MCT Dodekal One D110, un ceas cu design futurist greu de uitat. Alege combinatia preferata de culori
Foto: aBlogtowatch

Show-ul Baselworld 2017 promite sa aduca o supriza de proportii din partea orologierilor casei elvetiene MCT, acestia pregatind o colectie noua de ceasuri in editie limitata.

Gama Dodekal One D110 promite sa fie o aparitie menita sa iasa in evidenta prin design, forma sa futurista parand desprinsa dintr-un film SF, remarca revista Luxatic.

Ceasul Dodekal One D110 este o creatie a designerului Denis Giguet, care a gasit de cuviinta sa combine arta orologierilor cu artificii moderne, precum un afisaj digital plasat chiar in mijlocul cadranului.

Nu te lasa pacalit insa, partea digitala ramane doar un artificiu de imagine, ceasul fiind unul cu mecanism pur mecanic.

De altfel, elemental digital adaugat pe cadranul ceasului nu face decat sa scoata si mai bine in evidenta forma carcasei de 43 de milimetri realizata din titan.

Noul accesoriu masculin de la MCT va fi lansat in serii de cate 25 de exemplare, pana acum fiind cunoscute detalii despre variatiunile din titan (55.000 franci elvetieni) si titan in combinatie cu aur (61.000 franci elvetieni).

Designerul elvetian a anuntat insa ca vor fi si alte nuante care sa impodobeasca imaginea ceasului Dodekal One D110, asa ca este cazul sa te astepti la o gama mai larga de accesorii in aceasta colectie.

Ar mai fi de spus ca mecanismul este unul automat MCT-D1, dotat cu un micro-rotor din aur de 18 karate si capabil sa asigure rezerva de energie pentru 50 de ore. De asemenea, carcasa ceasului permite scufundari pana la adancimea de 30 de metri.

#ceasuri elvetiene, #accesorii lux, #moda masculina 2017, #ceasuri Baselworld 2017, #ceas MCT Dodekal OneD110 , #Fashion