Lux in miniatura! Imbraca-ti copiii ca Brad si Angelina

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 00:00
3549 citiri
Lux in miniatura! Imbraca-ti copiii ca Brad si Angelina
Familia Pitt

Daca vrei sa-ti imbraci copii ca Brad Pitt si Angelina Jolie, nu trebuie sa mergi la cumparaturi prin Europa. Trebuie sa ajungi doar pana la Baneasa Shopping City, unde functioneaza de un an cel mai fashion magazin pentru copii - Petit Bateau.

Luna trecuta, Petit Bateau, lantul de magazine care a inventat lenjeria intima asa cum o stim si a introdus tricourile marinaresti in moda de zi cu zi, a implinit un an de zile de la inaugurare.

Cristian Preotu, proprietarul Le Manoir, firma care a adus in Romania Petit Bateau si lantul de delicatese Le Comtesse Du Barry, spune ca a reusit sa vanda produse de vestimentatie in valoare de 300.000 de euro.

"Interesul pentru hainele de lux pentru copii este in crestere, tot mai multi parinti alegand haine de calitate. Iar calitatea inseamna un pret ridicat", a declarant Preotu.

Magazinul vedetelor

Magazinele Petit Bateau din toata lumea sunt preferatele vedetelor cand vine vorba de vestimentatia celor mici. De aici aleg hainele copiilor Angelina Jolie si Brad Pitt si tot aici isi face cumparaturile Alec Baldwin.

"Cei care cumpara de la Petit Bateau acorda o atentie deosebita in alegerea garderobei copiilor, aceasta fiind cel putin la fel de importanta ca si propria vestimentatie", mai spune Preotu. Magazinul din Romania este frecventat de obicei de parinti peste 30 de ani, care au cariere puternice, cum ar fi: avocati, notari, doctori, oameni de afaceri etc.

Daca vreti sa dati o raita prin Petit Bateau in aceasta perioada, veti gasi oferte special de sarbatori, cum ar fi seturi cadou formate din pijamale si jucarii.

Cel mai ieftin produs din magazine este o pereche de sosete la 28 de lei, iar cel mai sump este paltonul de lana pentru fetitele intre doi si 12 ani care costa 546 de lei. Cele mai cumparate produse sunt body-urile de bebelusi, care costa intre 60 si 80 de lei setul de doua bucati, haina de ploaie la 350 de lei si pijamalele pentru copii, la aproximativ 170 de lei.

#moda copii, #haine copii, #fashion copii, #haine lux copii, #brad pitt angelina jolie copii, #petit bateau magazin , #Fashion