Licitatia Bijuterii de Epoca si Colectie se apropie. Pregatit pentru oferte?

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 00:00
2722 citiri
Licitatia Bijuterii de Epoca si Colectie se apropie. Pregatit pentru oferte?
Foto: Inel Gilberto Preda

Liciteaza pentru o bijterie-unicat, la Licitatia de Bijuterii de Epoca si Colectie care va avea loc duminica, simultan, in Bucuresti si Mamaia. Fie ca alegi Capitala sau statiunea de pe litoral, poti oferta cu ajutorul unui ecran, cu ajutorul unui telefon sau unui gadget conectat la internet, sustin organizatorii.

"Participantii din fiecare sala pot vedea, pe ecranele special amplasate ce se intampla in cealalta locatie. Sunt doi maitre-priseurs (persoanele care conduc licitatia),in fiecare sala, care urmaresc pasii de licitatie (preturile stabilite de crestere a ofertei) si ofertele participantilor (cei care sunt in sala, online sau la telefon) si adjudeca loturile (operele de arta)", a precizat pentru Business24 un reprezentant al Casei de Licitatii Artmark, care organizeaza evenimentul.

Cea mai valoroasa piesa a colectiei este un colier Crivelli din cinci lanturi de aur alb, cu peste 1.000 de diamante de 36 de carate. Colierul este estimat la un pret cuprins intre 80.000 si 105.000 de euro.

Inelul Solitaire

Inelul Solitaire este una dintre vedetele licitatie. Inelul este din aur al si are un diamant negru de 11,04 carate. Bijuteria are un pret estimat la 9.500-14.000 de euro.

Inelul Gilberto Prada

Inelul Gilberto Prada, din aur alb, este pavat cu peste 350 de diamante, un numar record de diamante pentru o astfel de bijuterie. Pretul estimat pentru o astfel de bijuterie este 15.000 - 25.000 de euro.

Bijuteria Intrecciato

Inelul Criveli din aur roz se afla pe lista vedetelor licitatiei Artmark. Inelul este decorat cu diamante, rubine si safire roz. Bijuteria este estimata la 11.000 - 16.000 de euro.

Brosa austro-ungara

O brosa austro ungara confectionata din aur si argint si decorata cu diamante este scoasa la licitatie pentru un pret cuprins intre 2.800 si 5.500 de euro.

Pe lista obiectelor scoase la licitatie de catre Armark se mai numara si o brosa din aur masiv atribuita bijutierului regelui Carol I, Joseph Resch la pret de 1.500 - 2.200 de euro. O brosa decorata in stil neo-renascentist si confectionata din aur, email si perle este licitata la un pret estimat de 1.500 - 2.200 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatie Artmark, #licitatie bijuterii Artmark, #bijuterii licitatie Armark Mamaia , #Fashion