Kalpa XL Hebdomadaire Anniversaire, un ceas cu multe secrete. Descopera-le unul cate unul!

Sambata, 16 Iulie 2016, ora 00:00
1976 citiri
Kalpa XL Hebdomadaire Anniversaire, un ceas cu multe secrete. Descopera-le unul cate unul!
Foto: Parmigiani

La ceas aniversar, orologierii casei Parmigiani Fleurier au decis ca este cazul sa marcheze momentul implinirii a doua decenii de existenta cu un ceas unicat, menit sa accentueze caracteristicile brandului de lux.

Aceasta este, pe scurt, povestea lui Kalpa XL Hebdomadaire Anniversaire, dar accesoriul foloseste diverse trucuri pentru a-si masca adevarata valoare de piesa de rezistenta in colectia de ceasuri Parmigiani Fleurier, relateaza Bloomberg.

In primul rand, aspectul exterior al ceasului Kalpa XL Hebdomadaire Anniversaire nu tradeaza decat prin design eleganta si finetea accesorului de lux.

In rest, ceasul vine cu o carcasa de otel inoxidabil care mascheaza perfect adevarata comoara din interior.

O simpla privire aruncata prin capacul transparent de pe spatele accesoriului iti va dezvalui adevarul. Intreg mecanismul PF110 care animeaza elegantul ceas elvetian este lucrat din aur si ornat cu motive care imita coada unui dragon.

Este al doilea ceas cu mecanism din aur lucrat de orologierii Parmigiani, primul fiind cronograful Tonda Anniversaire, model lansat in urma cu 10 ani.

Casa elvetiana a precizat ca ceasul unicat nu si-a gasit inca un comparator, desi pretul de 70.000 de franci este justificat perfect in acest caz.

Oricum, in cazul in care ratezi aceasta bijuterie, casa Parmigianii Fleurier va completa colectia aniversara de 20 de ani cu inca 10 modele asemanatoare, pe care le va pune in vanzare din luna octombrie, desi acestea vor prezenta si cateva diferente estetice.

#ceas unicat Parmigiani Fleurier, #ceas mecanism aur, #accesoriu lux , #Fashion