Incepe sezonul petrecerilor: Poarta rochiile din matase in nuante vii

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 00:00
2750 citiri
Incepe sezonul petrecerilor: Poarta rochiile din matase in nuante vii
Foto: Andreea Buga, ARGO

Sarbatorile de iarna din acest an stau sub semnul culorii si al rochiilor elegante din matase naturala.

Designerul Andreea Buga propune pentru evenimentele speciale din acest sfarsit de an creatii vestimentare din matase imprimata cu motive florale ori extrase din tablouri de arta, in nuante vii, impresionante.

"Anotimpul rece este caracterizat de nuante terne, chiar deprimante, astfel ca putem inveseli intregul tablou cu vestimentatii pline de culoare. Si ce poate fi mai frumos decat sa imbini finetea si eleganta matasii naturale cu viziunea uimitoare a unui pictor talentat?

Am creat pentru acest sezon rochii, camasi si accesorii din matase imprimata cu detalii ale tablourilor pictoritei Alma Redingler. Sunt culori ce vin sa aduca un plus de vitalitate naturii adormite din acest sezon.

La evenimentele speciale din acest sfarsit de an, recomand rochii in croi lejer, pantaloni si camasi din matase imprimate cu motive florale sau geometrice.

Personal, am optat, in cazul colectiei mele, pentru temele tablourilor Almei Redingler: Maci rosii, Orasul si Atelierul.

Acest tip de vestimentatii isi ofera aparitii impresionante, de neuitat, in ton cu prestanta si eleganta evenimentelor speciale din acest sezon", declara designerul Andreea Buga.

Colectia eleganta Fall New Silk este realizata in intregime din matase si pastreaza parfumul florilor si clipa naturilor statice bogat decorate din tablourile Almei Redlinger.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rochii petrecere Craciun, #rochii petrecere Revelion , #Fashion