Iata ceasul care se poate asorta numai la un bolid Scuderia Cameron Glickenhaus

Sambata, 18 Martie 2017, ora 00:00
3826 citiri
Iata ceasul care se poate asorta numai la un bolid Scuderia Cameron Glickenhaus
Foto: Extravaganzi

Manifattura Automobili Torino punea in vanzarea bestia auto Scuderia Cameron Glickenhaus 003S, in 2014, o masina atat de rapida incat pe piata din SUA aceasta inca poate fi cu greu comercializata si in ziua de astazi.

Acum, super-masina construita in editie limitata in atelierele din Torino beneficiaza de o completare fermecatoare a stilului cu ajutorul unui ceas realizat de orologierii de la BRM, informeaza Extravaganzi.

La fel de impresionant ca si bolidul pe care il reprezinta, ceasul SCG 003S urmeaza sa fie lansat in aceasta vara, accesoriul in editie limitata beneficiind de mai multe versiuni.

Cronograful SCG 003S are trei variante disponibile pasionatilor de supe-rmasini si accesorii de lux, acestia putand alege intre variantele Makloron, Titanium si Aluminium, diferentiate de materialul din care este realizata carcasa acestora.

Fiecare tip de cronograf SCG 003S va fi realizat in doar 24 de exemplare, dar pe langa acestea cele doua companii vor pune in vanzare si o serie limitata de 300 de exemplare ale ceasului SCG 003S cu carcasa din otel inoxidabil.

Indiferent de modelul pe care il vei alege vei remarca o estetica perfecta a ceasului, menita sa reflecte exact formele remarcabile ale super-masinii italiene si sa puna in valoare stilul tau in materie de accesorii de lux.

#accesori lux, #bolid SCG003S, #colectie ceasuri SCG003S, #ceasuri lux, #fashion , #Fashion